9.24.2015

Victorie lejera in Cupa Romaniei .Unirea Tărlungeni – FC Petrolul Ploieşti 0-6











Miercuri seara , Petrolul a realizat „scorul şaisprezecimilor”, învingând cu un categoric 6-0 la Braşov pe Unirea Tărlungeni. Chiar dacă adversara nu era una „de amatori”, diferenţa dintre Petrolul şi divizionara secundă a fost mare, imensă, ploieştenii părând că şi-au recăpătat pofta de gol, plăcerea de a juca fotbal, şi, în plus, au părut mult mai proaspeţi şi mai concentraţi. 
Eusebiu Tudor a obţinut primul său succes oficial pe banca Petrolului mizând pe cartea atacului, de la început, galben-albaştrii jucând cu doi atacanţi de meserie în teren – Tamuz şi Lemnaru, care au marcat, până la urmă, împreună, 3 dintre cele 6 reuşite! Un al treilea atacant „aruncat” în joc – Milinceanu – a înscris şi el, prima reuşită a internaţionalului moldovean venind la doar câteva zeci de secunde după ce acesta intrase pe teren!
Revenit printre titulari, Varga a punctat şi el şi a jucat destul de bine, semn că „poate a înţeles ceva”, lucru care i-ar prinde foarte bine şi lui, şi echipei...
„Reduta” gazdelor a cedat prima dată la lovitura de cap a lui Benga (min. 30), după o jumătate de oră în care echipa gazdă îşi depăşise condiţia, inclusiv din punct de vedere fizic, lucru care a contat apoi foarte mult, după pauză, mai ales, Tărlungeniul „căzând” fotbalistic. Benga – revenit pe terenul de unde a plecat în fotbalul „mare” – a fost şi el la capacitate maximă, absenţa sa din runda viitoare, de la Ovidiu, când Petrolul întâlneşte Viitorul, fiind una care va conta mult, dacă ne raportăm la prestaţia sa din acest joc. De fapt, chiar dacă nu poate fi 100% relevant, prin prisma diferenţei de un eşalon faţă de adversară, tot jocul Petrolului merită remarcat, fotbaliştii arătând un alt tonus, o oarecare descătuşare, încredere şi... „viaţă”. 
Petrolul accede astfel lejer în faza optimilor de finală ale Cupei României, unde vor participa cele 16 echipe calificate din faza șaisprezecimilor. Aceasta este programată să aibă loc marți, miercuri şi joi, în datele de 27/28/29.10.2015.

Unirea: Muţiu – Vlăsceanu, Burlacu, Şerban, Marin – Chirciu, Dâlbea, Minciună, Petra (68 Vasiloi)– Pastor (54 Monea) – Nicolae (15 Coman). Antrenor: Daniel Bona.
Petrolul: Cobrea – Peteleu, Benga, Genev, Porret (62 Beţa)–Ropotan (58 Marinescu), Bucşa – Lemnaru, Zoubir (76 Milinceanu), Varga – Tamuz. Antrenor: Eusebiu Tudor.
Cartonaşe galbene: Şerban, Vlăsceanu/Ropotan, Benga, Faug-Porret
Au arbitrat: Ionuţ Coza (Cernica-Ilfov) – Cosmin Vătămanu (Bucureşti) şi Romică Bârdeş (Piteşti). 

sursa:ziarulprahova.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *