9.23.2015

Casa de Evenimente Ploiesti.

Despre noi, despre Casa de evenimente Romania, sunt atat de multe lucruri frumoase de spus pentru ca echipa noastra de profesionisti se ocupa numai de lucruri frumoase!
Facem ca orice eveniment din viata ta sa devina spectaculos!

Fie ca iti serbezi ziua de nastere, ca te casatoresti sau iti crestinezi minunea tocmai venita pe lume, Casa de Evenimente Romania iti este alaturi cu:
– Daca esti managerul unei comapanii si doresti sa intaresti relatiile dintre angajatii tai, atunci, iti propunem sa-i apropii prin jocuri si socializare in cadrul evenimetelor de tip TEAMBUILDING pe care Casa de evenimete Romania ti le creeaza special pentru ca echipa ta sa simta bucuria de a fi impreuna!
– Evenimentele Corporate ca : Festivaluri, Cocktail-uri, Concerte, Expozitii, Receptii, Lansari , pot deveni speciale daca ne lasi pe noi sa ne ocupam de ele!
– Martisor, Paste, Craciun, Anul Nou, Ziua Indragostitilor sau Halloween nu vor mai fi doar cateva date din calendar, echipa noastra le va transforma in momente de neuitat!
Casa de evenimente Romania nu lasa ca fericirea ta sa treca neobservata punandu-ti la dispozitie orice ai nevoie ca tu si prietenii tai sa va bucurati din plin de fericitul eveniment!
 

Casa de Evenimente
Tel:+40752.188.505
Ploiesti,Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *