miercuri, 23 septembrie 2015

BILLA România lucrează cu producători din Prahova pentru legumele marca Bun, din România!


 Marca proprie de produse românești Bun, din România! prezentă în magazinele BILLA din toată țara este formată doar din sortimente alese cu grijă de la furnizori care pun accentul pe calitatea și gustul autentic al produselor așa cum era odinioară. Prin Bun, din România!, BILLA își îndeamnă clienții să susțină economia locală prin consumul produselor românești.

Furnizorii Bun, din România! sunt atent selecționați în funcție de criterii precum: sortimentația oferită, respectarea normelor în vigoare, dar și apartenența la asociații locale sau naționale care îi califică drept producători românești/locali. Ingredientele folosite joacă un rol esențial, iar produsele au fost alese pentru gustul autentic, așa cum era odinioară.

Din județul Prahova, unde se află unul dintre depozitele furnizorului Papilonstyle, provin majoritatea fructelelor și legumelor Bun, din România!, un sortiment sortat și ambalat sub înalte standarde de calitate. Acest furnizor deține și cultivă  după o tehnologie modernă o suprafață de 20 de hectare în județul Dâmbovița și furnizează salată verde, gulii, ceapă verde, usturoi, ridichi roșii, lobodă, spanac, castraveți cornichon, leuștean, mărar, pătrunjel, varză albă, dovlecei, ardei gras, ardei iute, morcovi legatură și roșii. Pentru anumite produse, furnizorul are o colaborare strânsă cu producători din județele Galați, Brăila, Dambovița, Giurgiu, Teleorman și Olt, de unde selectează produse de calitate și asigură transportul acestora în cele mai bune condiții din câmp până la depozit. Platforma logistică rapidă asigură prospețimea produselor livrate.

Luna aceasta, BILLA România a lansat o campanie TV specială în care se aduce în prim plan dorința sinceră a românilor de a porni în căutarea produselor demult știute, autentice, cu gust bun și pline de aroma copilăriei. Vestea bună pe care BILLA o transmite tuturor este că aceste produse sunt disponibile în toate cele 86 de magazine din țară.

„Știm că din ce în ce mai mulți clienți își doresc să recunoască gustul pe care îl știau din copilărie în produsele pe care le consumă. Pentru că identificarea producătorilor autentici a devenit o adevărată provocare, prin marca Bun, din România! aducem aproape calitatea românească în magazinele BILLA din toată țara,” a declarat Sorana Georgia, Director General al BILLA România.

Fiecare furnizor de produse Bun, din România! are o poveste la baza căreia se află respectul față de gustul autentic și calitate.