sâmbătă, 3 octombrie 2015

Răsfăț feminin la a 5-a ediție Fashion & Beauty Corner în Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City anunță două weekend-uri fabuloase și își așteaptă vizitatorii să descopere noile colecții și ultimele tendințe în materie de modă și frumusețe la Fashion & Beauty Corner, ediția a 5-a. Evenimentul devenit deja tradiție va avea loc în perioada 2-4 octombrie și 10-11 octombrie, în orele 12:00-20:00, în zona scărilor rulante al celui mai important mall din regiune. 

Schimbări spectaculoase de look oferite de Atelierele Ilbah

Ediția a 5-a debutează cu un workshop maraton de beauty. Vineri, 2 octombrie începând cu ora 12:00, 5 norocoase vor avea parte de o experiență inedită: o schimbare totală de look (make-up & hairstyle) oferită de experții de la Ateliere Ilbah, printre care și renumitul make-up artist Mirela Ecobici. Aceasta este cunoscută pentru colaborările cu vedete din România precum Elena Băsescu, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, Ilinca Vandici, Ramona Bădescu, Valentina Pelinel, Romanița Iovan și multe altele. Toți cei prezenți vor avea ocazia să afle secrete de frumusețe chiar de la Mirela Ecobici.

Cele 5 schimbări de look se vor realiza simultan, iar în timpul demonstrațiilor specialiștii vor explica în detaliu etapele și vor oferi sfaturi personalizate. Selectarea celor 5 norocoase se va face prin intermediul concursului organizat pe pagina de Facebook Ploiești Shopping City ( www.facebook.com/ploiestishoppingcity ), termenul limită de înscriere fiind miercuri, 30 septembrie, ora 21:00.

Prezentări de modă, workshop-uri, demonstrații, make-up și hair styling gratuit
Pe parcursul acestui weekend, vizitatoarele Ploiești Shopping City vor avea parte de un adevărat răsfăț în cadrul colțului special amenajat de la Fashion & Beauty Corner. Printre activitățile din acest weekend se număra workshop-uri gratuite de make-up și hair styling, tratamente cosmetice și antrenamente fizice, întâlniri cu experți în beauty, prezentări de modă și concursuri cu premii fabuloase.
Prezentări de modă vor fi susținute de către brandurile Koton, LC Waikiki și Poema, în timp ce atelierele Ilbah Ploiești vor oferi demonstrații de make-up & hairstyle, iar magazinele Sephora, Douglas și Kendra le așteaptă pe doritoare cu sesiuni gratuite de make-up.
Alți expozanți vor fi Pell Amar Cosmetics, ce vor organiza și o tombolă cu premii, Beauty Equipments  alături de Salon Elixir București, ce vor oferi tratamente cosmetice Criolypo cu cavitație  și CRF, cu radiofrecvență pentru față și corp  și Body Time Fitness-EMS training (stimulare musculară).

Freestyler Cardio Toning, Nirvana Fitness și  Kangoo Jumps se numără și ele printre activitățile acestui weekend.