10.12.2015

SIMPOZIONUL STIINTIFIC INTERDISCIPLINAR „ADMINISTRAREA AFACERILOR IN INDUSTRIA DE PETROL SI GAZE” - Editia a II-a


UNIVERSITATEA PETROL-GAZE DIN PLOIESTI, FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE organizează în data de 14 octombrie 2015, incepand cu orele 12.00, la ROMEXPO Bucuresti, in Pavilionul C1, etajul 1, SIMPOZIONUL STIINTIFIC INTERDISCIPLINAR  „ADMINISTRAREA AFACERILOR IN INDUSTRIA DE PETROL SI GAZE” - Editia a II-a, manifestare stiintifica la care participa cadre didactice si studenti de la cele cinci facultati ale UNIVERSITĂȚII PETROL - GAZE DIN PLOIEȘTI.
În perioada 14-17 octombrie 2015, UNIVERSITATEA PETROL-GAZE DIN PLOIEȘTI  participă la evenimentul  ExpoEnergiE 2015  Târg Internațional de Energie Regenerabilă, Energie Convențională,  Echipamente și Tehnologii pentru Industria De Petrol și Gaze Naturale care are loc la ROMEXPO București, Pavilion C1, Stand 02. Manifestarea se adresează producătorilor și distribuitorilor de energie conventională, energie regenerabilă, tehnologii și echipamente pentru industria de petrol și gaze naturale. Târgul internațional ExpoEnergiE  2015 se va desfășura concomitent cu TIB- Târgul Tehnic Internațional și va fi însoțit de un bogat program de manifestări conexe dedicate atât specialiștilor din domeniu cât și publicului larg.
De asemenea, UNIVERSITATEA PETROL - GAZE DIN PLOIEȘTI  va promova, pe parcursul celor patru zile,  oferta educațională cât și activitatea de cercetare  științifică realizate de către cadrele didactice ale Universității.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *