10.23.2015

Tricolorul LMV Ploieşti - VCM LPS Piatra Neamţ , in prima etapa a noului sezon din Divizia A 1

Azi, 24 octombrie 2015, în Complexul Sportiv „Tel George Junior” va întâlni în prima etapă a noului sezon din Divizia A 1, echipa moldava VCM LPS Piatra Neamţ.


După o absenţă de nouă ani, voleiul ploieştean revine în prima divizie naţională, prin intermediul echipei Tricolorul LMV. Trupa antrenată de Marian Anton şi Mădălin Marinescu va debuta mâine seară în noul sezon al Diviziei A1, urmând să joace pe teren propriu, cu formaţia VCM LPS Piatra Neamţ.

Tricolorul LMV Ploieşti a avansat în prima divizie după un parcurs record în eşalonul secund, în sezonul trecut, câştigând toate meciurile disputate în minimum de seturi! Astfel, după trei ani de la înfiinţare, clubul prahovean a reuşit să promoveze în Divizia A1.

Pentru sezonul care va debuta la finalul acestei săptămâni, echipa Tricolorul LMV are stabilit ca obiectiv o clasare între locurile 5 şi 8. În meciurile de verificare disputate, formaţia ploieşteană a arătat o formă bună, câştigând şapte partide dintre cele zece jucate, adjudecându-şi, inclusiv, în urmă cu o săptămână, Cupa „Arcada”.

Ultimul joc amical disputat de Tricolorul LMV, la Cupa „Arcada”, a fost chiar cu echipa din Piatra Neamţ, pe care a învins-o în trei seturi, scor 25:18, 28:26, 25:11.

Echipa din Piatra Neamţ este antrenată de fostul tehnician de la gruparea feminină Unic Piatra Neamţ, Marian Constantin.

Gruparea moldoveană are trei stranieri în lot, sârbii Stefan Ilić (centru) şi Aleksandar Vidakov (libero), precum şi Serghei Predius (extremă), din Republica Moldova, care a fost în cadrul echipei şi anul trecut.

Totodată, echipa din Piatra Neamţ şi-a mai adus trei jucători de la formaţia retrasă în sezonul trecut, Phoenix Şimleu Silvaniei – Robert-Mihail Ţuţea (extremă), Lucian-Elen Tofan (universal), Dan-Ştefan Florea (coordonator) – un coordonator de la Baia Mare, Dragoş Răileanu, dar şi pe Sorin Andrei Dragomir (extremă), jucător originar din Ploieşti.

Din sezonul trecut, moldovenii i-au păstrat pe centrii Ştefan Lupu, Cărălin Stoenete, extrema Cristian Iosif, în vreme ce Sergiu Filip a fost chemat din eşalonul secund, unde fusese împrumutat la Ştiinţa Bacău.

În schimb, lotul echipei Tricolorul LMV este alcătuit din Vladan Aleksić (Serbia), Gjoko Josifov (Macedonia), Florin Voinea, Tomi Rumpunen (Finlanda), Cristian Imhoff (Argentina), Cosmin Ghimeş, Alexandru Călin, Ştefan Someşan, Tudorel Farcaş, Alexandru Voinea, Dan Grigoraş, Eugen Teotoc.

sursa:
http://tricolorullmvploiesti.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *