10.25.2015

Lupii au pierdut in "Groapa ". FC Voluntari - PETROLUL 1 - 0

Sâmbătă seara,după o prestaţie palidă, Petrolul şi-a trecut în cont un nou eşec, 0-1 în faţa singurei echipe care nu se întâlnise, până acum, cu victoria în această ediţie de campionat, FC Voluntari. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de către Hamed Kone, în primul minut al părţii secunde.

Nou-promovata din Voluntari a fost echipa care a arătat mai bine în startul jocului disputant pe stadionul din “Ştefan cel Mare” şi doar inspiraţia lui Pecanha i-a salvat, încă o dată, pe “lupi”. Pancu (11) l-a întins pe portarul ploieştenilor cu un şut din 16 metri, pentru ca, zece minute mai târziu, amfitrionii să aibă marea şansă a deschiderii scorului, beneficiind de un penalty dictat de către Sebastian Colţescu la un duel, în faţa porţii, între Peteleu şi Bălan.

Olandezul Gossens (20) şi-a aranjat mingea la punctul cu var şi a şutat în stânga lui Pecanha, dar goalkeeperul “găzarilor” a intuit colţul şi a reuşit să respingă, menţinându-şi echipa în joc. Un moment psihologic pe care “galben-albaştrii” n-au reuşit să-l întoarcă în favoarea lor, pentru că, până la pauză, tot FC Voluntari a fost mai periculoasă, iar Pancu l-a mai încercat de două ori pe Pecanha (25 şi 44), însă portarul “lupilor” a fost, de fiecare data, la post.

Iar debutul părţii secunde a fost efectiv de coşmar pentru ploieşteni, pentru că, imediat după repunerea balonului în joc, la o fază ce nu anunţa niciun fel de pericol, Tudose a degajat prea moale, gazdele au recuperate şi Kone (46) a trimis, de la 12 metri, lateral dreapta, la colţul lung! Replica ploieşteană s-a lăsat aşteptată, mai ales în condiţiile în care ofensiva n-a produs mai nimic pozitiv, ba chiar Voluntariul a fost la un pas de 2-0, atunci când, după un contraatac, Bălan (63) a scăpat singur, dar a şutat în Pecanha.

La faza imediat următoare, Tamuz a avut o incursiune bună în careul advers, însă a fost blocat decisiv, în faţa porţii, de Maftei, şi acesta a rămas cam singurul moment în care petroliştii au ameninţat serios poarta adversă. Până la final, în ciuda unei aparente dominări teritoriale, formaţia ploieşteană n-a găsit soluţiile pentru a putea să restabilească măcar egalitatea, bifând, astfel, cea de-a şaptea înfrângere stagională.

Petrolul rămâne, astfel, cu doar patru puncte în clasament, cu cinci mai puţine decât învingătoarea ei din această seară, iar marţi va merge la Timişoara, pentru confruntarea cu ACS Poli, din cadrul “optimilor” Cupei României.

FC Voluntari – FC Petrolul Ploieşti 1-0 (0-0)

Marcatori: Kone (46)

FC Voluntari: Balauru (46 Botaş) – Rus, Maftei, S. Rădoi (cpt), Briceag – Gossens, Novac – L. Iorga, Pancu (62 Todoran), Kone – Ad. Bălan (88 C. Achim). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

FC Petrolul: Pecanha – Peteleu (69 Lemnaru), Benga, Tudose, Genev – Bucşa, Marinescu (cpt) – Velasco, Zoubir, Nepomuceno (65 Milinceanu) – Tamuz. Antrenor: Eusebiu Tudor.

Cartonaşe galbene: Pancu/Zoubir

Au arbitrat: Sebastian Colţescu (Craiova) – Marius Marchidanu (Brăila) şi George Neacşu (Câmpulung Muscel).

Arbitru de rezervă: Ionuţ Coza (Cernica-Ilfov).

Observatori: Cornel Sorescu (Piteşti) şi Imilian Şerbănică (Bucureşti).

sursa:fcpetrolul.ro
  Foto: www.sportpictures.eu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *