10.25.2015

Victorie in primul meci din Divizia A 1. Tricolorul LMV Ploieşti – VCM LPS Piatra Neamţ 3:0

Sâmbătă seară, Tricolorul LMV Ploieşti a debutat în Divizia A1, întâlnind, pe teren propriu, la Complexul Sportiv „Tel George Junior”, pe VCM LPS Piatra Neamţ. Echipa antrenată de Marian Anton şi Mădălin Marinescu a început campionatul perfect, cu un succes clar, obţinut în minimum de seturi, în faţa a peste 200 de spectatori. De remarcat că toţi jucătorii s-au acoperit de obligaţiile avute într-o manieră foarte bună, ceea ce s-a observat în rezultatul final al meciului.
Tricolorul LMV a început în formula Josifov, Aleksic, Rumpunen, Fl. Voinea, Imhoff, Ghimes – Călin (libero). Au mai evoluat, pe finalul ultimului set, Somesan, Al. Voinea, Farcas, Grigoras.
De partea cealaltă, antrenorul Marian Constantin a trimis pe teren pe Ilic, Lupu, Predius, Iosif, Tofan, Răileanu – Vidakov (libero).
Tricolorul LMV a câştigat primul punct al meciului, oaspeţii egalând imediat. Imhoff şi Aleksic s-au descurcat bine la finalizare, ducând scorul la 5:2, iar Josifov a adus gazdele în avantaj de cinci puncte la primul time-out tehnic, scor 8:3.
Echipa din Piatră Neamţ a mai echilibrat jocul, dar Tricolorul LMV s-a desprins la 17:11. Rumpunen şi Fl. Voinea au fost decisivi pe finalul setului, pe care ploieştenii l-au încheiat cu un parțial de 4:1, impunându-se cu 25:16.
În actul secund, VCM LPS Piatra Neamţ a avut iniţiativa în debut, conducând cu 3:1. Din acel moment, Tricolorul LMV a avut o reacţie perfectă, revenind printr-un parţial de 7:1, intrând în avantaj de patru puncte la primul time-out tehnic.
Oaspeţii au înjumătăţit avantajul ploieştenilor, însă, de la 8:6, Tricolorul LMV, punctând în special prin centrii Josifov şi Aleksic, a reuşit şase puncte consecutive, desprinzându-se decisiv. Diferenţa a continuat să crească, Rumpunen şi Imhoff sosind la finalizare, ecartul ajungând la nouă puncte, scor 19:10.
„Căpitanul” Ghimes a pus punct setului, la 25:14, printr-un serviciu excelent.
Setul al treilea a fost la discreţia gazdelor încă din start, Tricolorul LMV conducând cu 3:0, serviciile lui Aleksic fiind greu de gestionat de nemţeni. Oaspeţii au echilibrat jocul, ajungând chiar la două puncte în urmă, scor 8:6. Tricolorul LMV s-a distanţat, apoi, prin trei puncte consecutive, dar VCM LPS Piatra Neamţ a replicat, revenind la trei puncte de ploieşteni, scor 13:10.
Din acel moment, ploieştenii au preluat controlul, printr-un parţial de 8:2, rezolvând soarta partidei. La acel scor, antrenorii ploieşteni au schimbat echipa, întrând, pe rând, Somesan, Al. Voinea, Fărcaş şi Grigoras.
Fărcaş, printr-un blocaj în urma unui punct foarte disputat, a produs prima minge de meci a gazdelor. Nemţenii au întârziat deznodământul final, salvând două mingi de meci, dar nu au putut face mai mult, Tricolorul LMV impunându-se cu 25:16.
Despre primul joc din campionat, „căpitanul” ploieştenilor, Cosmin Ghimes, a declarat:
„Am pregătit foarte bine meciul şi am respectat planul de joc. Este bine pentru moral o victorie pe teren propriu şi, deşi ar putea părea că a fost uşor, după scor, nu a fost chiar aşa. Pentru obiectivul stabilit, însă, la fiecare meci mergem la victorie.”
sursa :http://tricolorullmvploiesti.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *