11.09.2015

Din nou... remiză. Petrolul Ploieşti - Concordia Chiajna 1 -1.

Luni seara Petrolul Ploieşti a remizat pe propriu teren cu "vecina de judeţ ", Concordiei Chiajna (scor 1 -1) şi a amânat a 2 a victorie din actuala stagiune a Ligii 1.
Lupii meritau cele 3 puncte puse în joc dar atât ghinionul, arbitrajul şi tragerile de timp ale ilfovenilor, au adus doar un punct în contul"amfitrionilor ".
Gazării au fost surprinşi în primele 15 minute de presingul oaspeţilor, ilfovenii reuşind să deschidă repede scorul, în minutul 13, atunci când Serediuc a pătruns în careu şi a şutat fenomenal, la vinclu, pe colţul lung, mingea lovind şi bara. Golul ilfoveanului fiind al 3 lea " golazzo " primit de Petrolul în actuala ediţie de campionat.

Imnotizati de reuşita şeptarului oaspeţilor, " găzarii " şi-au revenit după 10 minute şi au semnat prima ocazie importantă a meciului, atunci când Iacob a reţinut din plonjon lovitura de cap a lui Mousa (minutul 23).

După ocazia gazdelor, meciul s-a mai liniştit până inminutul 40, atunci când Varga a şutat mult peste poarta, din interiorul careului.
Ultima fază a primei reprize, a adus egalitatea pe tabela de marcaj, Moussa i-a păsat cu capul lui Zoubir, francezul a pătruns în careu, printre doi fundaşi adverşi şi a înscris pe lângă Iacob (minutul 42).

După pauză, "petroliştii " au fost mai motivaţi şi au avut mai multe oportunităţi de a se desprinde pe tabel.
Prima şansă a mitanului secund a venit în minutul 48, Zoubir i-a pasat excelent lui Moussa în careul, însă nouarul "lupilor " a şutat peste poarta din poziţie excelentă.
După 10 minute (minutul 58) Nepomuceno, a încercat un lob de la 45 de metri, însă mingea a trecut agonizant peste poarta.
Lupii au încheiat seria ocaziilor în minutul 78, Genev a driblat în careul advers, doi fundaşi, apoi din 8 metri a şutat peste poarta.
Centralul partidei, George Rădulescu a avut parte de multe fluierături, la ultima fază a meciului, bucureşteanul fluierând finalul acestuia in momentul în care ploieştenii trebuiau să execute un corner, fluierăturile venind şi pentru că s-au acordat doar 3 minute de prelungiri, deşi ilfovenii au tras cât au putut de timp, în urma unor faulturi "uşoare ".

Scor final Petrolul - Concordia Chiajna, cu acest rezultat, lupii au acumulat (doar) 5 puncte în clasament şi deţine în continuare "lanterna roşie ".
După pauză de 2 săptămâni, pe data de 23 noiembrie, Petrolul va juca în deplasare la Turnu Severin, împotriva grupării Pandurii Tg. Jiu.

Suporterii petrolişti alături de Colectiv.

Atât la mitingul de susţinere al echipei Petrolul (dinaintea partidei) cât şi în timpul acesteia suporterii ploieştenilor au afişaj mai multe mesaje pentru victimele tragicului eveniment de pe data de 30 octombrie din clubul bucureştean Colectiv, dar şi mesaje anti sistemul românesc actual.
Acestea sunt: " SPIRITUL COLECTIV – REÎNVIEREA CONŞTIINŢEI NAŢIONALE. ", " CORUPŢIA UCIDE, DAR CAPRA E ÎN LIBERTATE/9 LUNI DE PUŞCĂRIE PENTRU 18 MILIOANE FURATE! ", " A.D.G.A. ESTE ALĂTURI DE FAMILIILE ÎNDURERATE! ", " PENTRU CEI PLECAŢI ŞI PENTRU CEI RĂMAŞI, IEŞIŢI ÎN STRADĂ, NU MAI FIŢI LAŞI! ".
Înainte de meci s-a ţinut un moment de reculegere în memoria celor 47 de oameni morţi în tragedia de la Colectiv, iar jucătorii celor două echipe au purtat câte o banderolă neagră pe braţ.

Petrolul Ploieşti: Pecanha - Peteleu, Benga, Genev, Faug Porret - Ropotan, Bucşa - Nepomuceno (Marinescu '80), Zoubir, Varga - Moussa. 

Concordia Chiajna: Fl. Iacob - Bărboianu, Mamele, Sîrghi, Bucurică - Giurgiu, Bruno Madeira - Serediuc, Purece (Cristescu '63), Răsdan (Lazăr '46) - M. Constantinescu (Pena '79). 
Cartonaşe galbene: Genev '35  - Bărboianu '44, Sârghi '70, Mamele '74

Abitrii : George Rădulescu , asistenţii Daniel Mitruţi şi Alexandru Cerei, arbitru de rezerva a fost Horia Mladinovici .

Observatorii  :  Aron Huzu şi Marian Ivan.

foto : Răzvan Păsărică (www.sportpictures.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *