11.09.2015

Presa din Romania este indoliata . Jurnalista Teodora Maftei a plecat la cele sfinte. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca-n pace.

foto:dcnews.ro
Jurnaliştii sportivi din România au primit o veste şocantă în cursul dimineţii de azi. Teodora Maftei a decedat la o clinică din Israel, acolo unde a fost transportată în stare critică, joi.
Deşi, medicii din Ierusalim au făcut imposibilul şi un efort supraomenesc, nu au putut să o salveze pe Teo., aceştia fiind nevoiţi în această dimineaţă să constate decesul.
Teodora Maftei, în vârstă de 36 ani a fost foto jurnalist la ProTV.
Teodora s-a aflat în clubul bucureştean Colectiv, în calitate de prietenă şi fotograf al trupei Goodbye to Gravity.
Destinul Teodorei a fost unul dramatic, aceasta suportase în trecut 7 intervenţii chirurgicale dintre care 3 pe creier pentru ameliorarea simptomelor produse de un sindrom.
"Am veşti triste. În această dimineaţă - în ciuda tuturor eforturilor şi luptă pentru viaţa ei, Teodora a murit. Ea a trecut peste weekend într-o stare stabilă, dar situaţia să s-a schimbat dramatic în această dimineaţă. Medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viaţa, dar, din păcate situaţia a fost prea grea. Mama Teodorei şi verişoara ei au fost cu ea în ultimele ei clipe", a declarat pentru Pro Sport, Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV.
Info Ploiesti City transmite sincere condoleanţe familiei, Dumnezeu să o ierte şi sa o odihnească pace.
RIP TEODORA .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *