11.09.2015

Lupii galbeni ies in strada pentru salvarea echipei Petrolul Ploieşti.

Azi, 9 noiembrie 2015, de la ora 18.30, suporterii echipei Petrolul Ploieşti vor organiza în faţa Palatului Culturii miting de sensibilizare în legătură cu situaţia în care echipa fanion a Prahovei, a ajuns.

" Legat de situaţia actuală a echipei favorite, dar şi de letargia care a cuprins pe mulţi dintre cei ce se considerau susţinători ai Petrolului, mai mulţi suporteri din diverse zone ale stadionului au ajuns la concluzia că este nevoie că încă o dată să fie atrasă atenţia asupra a ceea ce se întâmplă în legătură cu clubul nostru.
Tocmai de aceea, luni, 9 noiembrie, începând cu ora 18:30, în faţa Palatului Culturii va avea loc un nou miting de sensibilizare în legătură cu situaţia în care a ajuns Petrolul nostru. În cursul zilei de luni vor fi obţinute avizele necesare unei astfel de acţiuni publice ", au scris cei de la site-ul reprezentativ al suporterilor, www.doarpetrolul.ro

Mitingul este autorizat, după aceea suporterii se vor îndrepta spre stadionul" Ilie Oana " acolo unde, începând cu ora 20.30, va avea loc partidă dintre Petrolul Ploieşti şi Concordia Chiajna, meci din cadrul etapei a 17 a şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 1 şi Dolce Sport.

foto:www.doarpetrolul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *