vineri, 20 noiembrie 2015

Giulia Mihai, tânăra în vârstă de 23 ani, care aduce un nou " sound" în muzică ploieşteană.


Giulia Mihai s-a născut la Ploieşti, în data de 05 iunie 1992 este o tânără şi talentată cântăreaţă de muzică Pop-dance şi EDM.
Giulia a absolvit cursurile Colegiului Economic "Virgil Madgearu" Ploieşti în anul 2012, apoi a urmat cursurile Şcolii de Televiziune "TUDOR VORNICU" Bucureşti pe care le-am terminat în 2013.

În prezent se concentrează pe cariera muzicală, încerc să pătrund pe piaţa muzicală românească. Ca personalitate se declară a fii o persoană foarte romantică, pasională, optimistă şi plină de viaţă.
Dragostea pentru muzică şi dans o are încă din copilărie, îmi plăcea să cânte şi să danseze în faţa familiei şi a prietenilor.

" În muzică, mă atrage tot ceea ce este mai deosebit, ce mă face să vibrez sufleteşte, să îmi creeze o stare sufletească aparte, să mă emoţioneze. O voce deosebită întotdeauna mă emoţionează. ", Giulia Mihai.

Giulia şi-a "călit " vocea cântând coveruri ale multor melodii celebre pe care le-a "urcat " pe diverse site-uri pe internet, apoi tânăra ploieşteancă a primit oferte de colaborare din partea unor cunoscuţi Dj din România, Italia, Suedia şi SUA .
Printre cele mai importante melodii ale Giuliei notăm: Come Back-En La Playa lansată de Record Label Naughty Family (9 februarie 2014), melodia fiind făcută în colaborare cu Ionuţ Murgoci (DJ DElyno) şi cântată împreună cu Dutch Diamond, (un cunoscut şi talentat rapper din SUA) .
 Come Back-En La Playa este o piesă superbă de vară care te îndeamnă la dans şi party on the beach!
Melodia a fost foarte bine primită de public, apoi a "pătruns " rapid în playlisturile mai multor radiouri din întreaga lume şi având un număr mare de remixuri făcute de DJ din lumea întreagă.
Cea de a doua piesă se numeşte " CITY OF LOVE ", aceasta fiind realizată în colaborare cu Dan de March, (Dandeej), un renumit dj din Italia, foarte cunoscut pe plan internaţional pentru remixurile realizate pentru artişti precum: INNA, Albert One, ELLIE White, Sasha Lopez, Mattyas, Yamira, Belle, etc.
" City of love ", este o piesă " cool housy " cântată cu pasiune de Giulia, melodia ne introduce într-o atmosferă deosebită a muzicii house dance. Ea a fost inclusă
În compilaţia internaţională realizată de DJ SERGIO- Discoteka Dance-vol.141 -  2015.
Melodia CITY OF LOVE a fost lansată pe 14.07.2015 de către Sunset Breeze.
" a declarat în EXCLUSIVITATE pentru Info Ploieşti City, mama şi managerul Giuliei (Luiza Mihai).
Anul acesta Giulia a mai lansat melodiile: Flamenco Amor, Perdoname, Calor (în colaborare cu DJ italieni Markus Lanzer şi Marco Martonara), Fanatica de tu alma, etc.
Giulia mai are ca pasiuni : muzica lentă, romantică, muzica de film, în special melodiile create de doi compozitori deosebiţi (Adrian von Ziegler şi Brunuh Ville). Cei doi compozitori tineri şi foarte talentaţi din Germania respectiv Portugalia, au un număr foarte
Mare de vizualizări pe Youtube, câteva sute de milioane." Ei sunt creatorii unei muzici aparte, gothică, celtică, epică şi emoţională unde vocea şi versurile Giuliei se încadrează perfect şi realizează o atmosferă unică, ireală."
Giulia a mai colaborat şi cu băieţii de la Best Records-Sever Stanciu şi Bogdan Beciu.
Artistă a mai colaborat cu Dragoş Docan, compozitor şi membru al trupei KRIPTON.

Giulia Mihai 

https://soundcloud.com/giulia-mihai/giulia-flamenco-amor-guitar 

https://soundcloud.com/giulia-mihai/giulia-fanatica-de-tu-alma

Cei care doresc sa-i asculte piesele pot intra aici :

https://soundcloud.com/giulia-mihai


Daca sunteti  interesati de muzica ei o puteti  gasi si pe facebook :www.facebook.com/GiuliaMihaiOficial/