11.04.2015

Jurnalistul Dragoș Pătraru , l-a facut " K.O. " pe purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane

Potrivit site-ului www.phon.ro,jurnalistul ploiestean Dragos Patraru este in razboi cu Parintele Stoica ( purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane ).

Citam din sursa mai sus specificata :

Părintele Stoica este purtătorul de cuvânt al Patriarhiei si s-a facut remarcat in ultimele zile prin declaratia conform careia preotii nu vin neinvitati nicaieri. ”În astfel de situații, când semeni de-ai noștri pleacă la Domnul, slujbele se fac la biserică, în timpul Sfintei Liturghii. S-au și făcut rugăciuni specifice. Apoi se fac la casele celor în necaz și la troițele celor decedați. Preotul nu putea veni neinvitat. Cei care doreau, puteau să meargă la biserică și să ceară unui preot să se deplaseze pentru a ține o mică slujbă. Preoți au trecut în acea noapte pe acolo, dar nu se face rugăciune în context de haos și de situație emoționantă. Nu putem sfinți ceva ce nu există. Nu se face slujbă într-un local. Rugăciunea se face într-un context, se face în biserică la Sfânta Liturghie”, a declarat Stoica la B1Tv.
Jurnalistul prahovean Dragoș Pătraru i-a replicat pe Facebook: “Cum să vă spun elegant, așa… Visez la ziua în care preotul de la biserica din zonă va veni la poarta mea, cu cerșeala. Ptiu, cu botezul, mă scuzați. Să ies și să-i spun: ce cauți aici, părinte, te-a invitat cineva? N-a rămas că venim noi la voi, dacă e ceva? Sau când e vorba de bani nefiscalizați nu aveți nevoie de invitație?”

sursa:www.phon.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *