11.04.2015

Ploieştenii au ieşit (din nou) în stradă.( galerie foto )

Miercuri seară (pentru a 2 a zi consecutiv) ploieştenii au ieşit în stradă, de data aceasta pentru un miting împotriva întregii clase politice.
În centrul municipiului Ploieşti, pe esplanada Palatului Administrativ (în zona numită " La ceas ") s-au adunat aproximativ 300 de tineri (printre care mulţi elevi) pentru a scanda împotriva unui întreg sistem politic, corupt.
Mitingul a fost unul paşnic şi de solidaritate cu victimele din clubul bucureştean Colectiv.
Tinerii (" înarmaţi " cu bannere) au aprins candele în memoria celor de la Colectiv, a intonat imnul României dar au şi scandat împotriva politicienilor.

Printre cele mai interesante mesaje putem nota: „Oprea şi cu Viorel, luaţi-l şi pe Daniel! “, „Nu puteţi cumpăra toate generaţiile. Stop corupţiei “, „Noi suntem generaţia care nu tace “, " Copil de golan ", " Demisia n-ajunge. Cine răspunde ? " , " Rock this country ", " Parlament penal, demisia. România nu-i a ta! ", " Plecaţi voi singuri sau vă dăm noi jos ", " Nu plecăm până nu plecaţi! ", " Ziua în care vom renunţa, este ziua în care vom muri ", " Închisoare pe viaţă pentru jefuitorii ţării şi confiscarea averilor! ".
Reamintim că marţi seara, în jur de 2 000 ploieşteni au participat la Marşul Tăcerii " Silent Walk ", o manifestare organizată în memoria victimelor de la clubul bucureştean Colectiv. 



























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *