11.06.2015

Republica Ploiesti , doarme ? Doar 200 ploiesteni au iesit joi seara in stradă.( galerie foto )


 Joi seară puţin peste 200 de ploieşteni au ieşit din nou în stradă, (pentru a treia zi consecutivă, în centrul municipiului Ploiestiului, la un miting de solidaritate cu victimele din clubul bucureştean Colectiv. 
Aceştia au aprins (iar) candele şi au strigat lozinci împotriva întregii clase politice.
Ca şi în serile precedente majoritatea dintre aceştia au fost tineri şi elevi.
Interesantă a fost şi prezenţa unor susţinători ai BOR, aceştia având un mic incident cu participanţii, cei din urmă refuzând susţinerea Bisericii şi implicarea acesteia în mitingul de joi seara.
Printre manifestanţi (surse) s-a aflat şi o membră PMP Prahova (surse specifică că numele acesteia este Iuliana Paltanea angajată la OMV Bucureşti), Ploieştiul nefiind singurul oraş în care un membru PMP încearcă să politizeze " MITINGUL COLECTIV ", un alt membru a acestei formaţiuni politice fiind văzut şi la Arad. (http://specialarad.ro/tentativa-de-politizare-a-protestelor-colectiv-de-la-arad-cine-sunteti-o-sa-va-alergam-de-dracu-va-ia/).
Potrivit unor zvonuri la protestele din Capitala sunt infiltraţi mai mulţi membri ale partidelor politice, aceştia încercând să destabilizeze protestatarii.

Republica Ploieşti, doarme?

Deşi în fiecare seară, tinerii din oraşele României se mobilizează în număr din ce în ce mai mare, din păcate, ploieştenii au rămas "repetenţi " la capitolul solidaritate cu victimele din Colectiv, semn că doar câteva sute de ploieşteni (majoritatea elevi de liceu) sunt solidari cu # COLECTIV, restul prefera să se "solidarizeze " cu COLECTIV din faţa televizorului.

Rămâne decât să-i felicităm pe cei câţiva tineri din " Generaţia Facebook " pentru solidaritate, aceştia demonstrând că le pasă şi au dat un exemplu de civism, exemplu care trebuie urmat de toţi ploieştenii care îşi doresc schimbarea sistemului şi sunt alături de victimele din Colectiv.




































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *