sâmbătă, 7 noiembrie 2015

Republica Ploieşti este în "comă" post Colectiv. O resuscitează cineva ?!? Titlu este relevant deoarece ploieştenii nu ştiu ce înseamnă solidaritate pentru COLECTIV şi pentru România.

Vineri seara, aproximativ 150 de ploieşteni (mai puţini decât în serile precedente) au participat pentru a 4 a seara consecutiv la un miting de solidaritate cu victimele din clubul bucureştean Colectiv.
Din nou au fost aprinse candele şi lumânări, au fost depuse flori, au ţinut un moment de reculegere apoi aceştia au scandat împotriva întregii clase politice din România.
Dar este dezamăgitor să vedem că mulţi ploieşteni nu apreciază gestul de solidaritate al unor tineri şi entuziasmul acestora, neluând parte la aceste mitinguri de solidaritate cu victimele de la Colectiv.
Este trist că doar câţiva tineri îşi doresc schimbarea întregului sistem din România şi se pare că acest oraş şi-a pierdut noţiunea de " Republică Ploieşti ".
Este regretabil faptul că Ploieştiul a intrat în "comă " şi parcă nimeni nu vrea să-l"resusciteze " decât câţiva TINERI FRUMOŞI, care reprezintă " Generaţia Facebook ".