12.01.2015

1 decembrie la Ploieşti. Între bine şi... rău. (galerie foto).





Peste 8 000 de ploieşteni au participat marţi, 1 decembrie, cu ocazia evenimentelor legate de Ziua Naţională a României.

În zona pieţii " Mihai Viteazul " de pe strada Republicii din Ploieşti, aceştia s-au strâns încă de la ora 10.00.

Asta este vestea bună...
Vestea rea, că mai mult ca oricând ploieştenii s-au înghesuit mult pentru a vedea paradă şi a lua o porţie de fasole cu cârnati.
Mai mult, doi indivizi (o tânără în vârstă de aproximativ 35 ani şi un domn la vreo 40 de ani) au încercat să îngrădească accesul în zona în care avea loc parada militară unui redactor al site-ului Info Ploieşti City, colegul nostru dorind să surprindă cele mai bune imagini.
Numai un calm incredibil şi deontologia sa profesională l-au oprit să nu degenereze totul într-un incident neplăcut.
Deşi... domeniul public nu aparţine nimănui, cele două persoane s-au lăsat greu la insistenţele colegului nostru.
Pe această cale, le transmitem celor două persoane că nu au nici cele mai elementare bune maniere şi cred că dacă evenimentul este public, pot interzice accesul presei, pentru a prelua imagini de la eveniment.
Parada militară la fel ca anul trecut, plus două avioane.
Deşi în Capitală, de Ziua Naţională bucureştenii au avut parte de surprize, în Ploieşti au defilat aceleaşi autovehicule ale structurilor de apărare, TAB-uri, maşini de intervenţie, jandarmi, pompieri, SRI şi ISU.
Pentru a fii mai "frumos ", zona a fost survolată de 2 avioaneY .R  aparţinând Clubului " Gheorghe Bănciulescu " Strejnic.
În rest... nu au lipsit depunerea de flori şi de coroane şi autorităţile locale.
Protest paşnic la statuia " Mihai Viteazul " după parada militară.
Imediat după parada militară la statuia " Mihai Viteazul " a avut loc un protest spontan împotriva întregii clase politice din România.
Câţiva tineri au protestat paşnic şi au afişat mai multe mesaje, privind situaţia din ţară.
"Ţara arde! De ce te piepteni ?; Nu te lăsa manipulat şi nu promova prostia" ; " Iubeşte-ţi patria "; " Române dacă nu te schimbi, nici România nu se schimbă ". " Să fii  român e o mândrie , să fii  patriot e o datorie " .
Seara... torţe.
Evenimentele prilejuite de Ziua Naţională s-au încheiat marţi seara cu o defilare cu torţe aprinse, defilare realizată de unităţile militare din Ploieşti, în fruntea cărora s-a aflat orchestra.

Traseul defilării a fost Palatul Administrativ -  parcul "Mihai Viteazul ". 




































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *