12.04.2015

Muzeul Județen de Istorie și Arheologie Prahova, organizează serata muzeală ”Sfântul Nicolae în spiritualitatea românească. Amintiri despre Nicolae Simache. Concert de colinde”.

foto:looms.ro
Vineri, 4 decembrie 2015, la ora 16.00, Muzeul Ceasului ”Nicolae Simache, din Ploiești, secție a Muzeului Județen de Istorie și Arheologie Prahova, organizează serata muzeală ”Sfântul Nicolae în spiritualitatea românească. Amintiri despre Nicolae Simache. Concert de colinde”.
Participă preotul Silviu Neacșu de la Protoieria Ploiești și profesorul Alexandru Bădulescu, care vor susține temele seratei, respectiv semnificația zilei de Sfântul Nicolae și evocarea personalității profesorului Nicolae Simache, patronul spiritual al Muzeului Ceasului, la împlinirea a 110 ani de la nașterea acestuia.
Serata este organizată în colaborare cu Școala Gimnazială ”Profesor Nicolae Simache” Ploiești.
Concertul de colinde va fi susținut de grupurile vocale ”Artist” coordonat de prof. Roxana Furtună și ”Mugurașii” - Școala Gimnazială ”Andrei Rădulescu” Chiojdeanca – coordonator învățător Marcela Enache.
Acțiunea se va desfășura la actualul sediu al Muzeului Ceasului, din str. Toma Caragiu, nr. 10, din cadrul Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *