1.23.2016

Cerere în căsătorie inedită, vineri seară, în Winmarkt Ploieşti.( galerie foto )


Vineri seară, în centrul comercial Winmarkt Ploieşti a avut loc un eveniment inedit.
O tânără din Ploieşti (Maria Cristea) în vârstă de 28 ani, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, în vârstă de 26 ani (Marcel Bobaru).
Surpriza a fost cu atât mai mare încât viitorul soţ în complicitate cu artiştii de la Teatru “Ancuţa “Ploieşti a organizat un flashmob, pe melodia "Marry You" (Bruno Marş.
Tânăra a a fost cu atât mai mult surprinsă cu cât, fiind la cumpărături în Mall-ul ploieştean, acolo unde urma să se întâlnească cu iubitul ei, Maria a observat că acesta nu-i mai răspundea la telefon.
Maria a vrut să plece fiind panicată şi nervoasă, însă insistenţele prietenei cele mai bune şi viitorului naş, Maria a rămas în Winmarkt, uitându-se cu cei doi prieteni la câţiva tineri, care dansau şi nimeni nu "ştia " de ce.
Maria a respirat uşurată, atunci când iubitul său a apărut cu un imens buchet de trandafiri roşii, apoi a scos din buzunar un inel, a îngenuncheat şi vizibil emoţionat a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, în aplauzele tuturor.
Răspunsul Mariei a fost unul pe măsura evenimentului, un “DA “spus din toată inima.
Marcel şi Maria sunt împreună de 5 ani, 5 ani de dragoste şi tensiune, 5 ani foarte frumoşi aşa cum au declarat cei 2 îndrăgostiţi.
Maria a visat mereu momentul în care Marcel o va cere în căsătorie, vis realizat vineri seară în Winmarkt Ploieşti.
Viitorul soţ al Mariei a declarat presei prezente că s-a gândit mult timp la momentul în care îşi va cere în căsătorie viitoarea soţie.
“Am stat mult pe internet că să vizionez flashmob-uri făcute special pentru cererile în căsătorie.
Am plănuit totul singur şi planul şi i-am zis numai celui mai bun prieten al meu.” (N.R. Prietenul său fiind complice şi viitor naş ).
După momentul surpriză, tinerii emoţionaţi au vorbit despre viitorul lor, în luna august urmând a avea loc nunta, apoi îşi doresc copii şi multă sănătate.

Cu această ocazie echipa Info Ploieşti City le urează celor doi tineri, multă sănătate, fericire, iubire şi tradiţionala urare „Casă de piatră!”










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *