6.27.2016

”Din Suflet, pentru Bogdan Rujoiu” , spectacolul caritabil organizat de Fundaţia “Din Suflet, Pentru Suflet”


Fundaţia “Din Suflet, Pentru Suflet”, în parteneriat cu Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploieşti, organizează vineri, 01 Iulie 2016, începând cu ora 18.00, în sala de spectacol a Filarmonicii Ploieşti, spectacolul caritabil ”Din Suflet, pentru Bogdan Rujoiu”.
Bogdan Rujoiu este un tânăr dansator din Prahova, câştigător a numeroase competiţii de dans sportiv, dintre care le amintim numai pe cele cucerite în acest an: Bucharest Dance Fest, Competitia Internationala Dancemasters, locul 2 la Excellence Dance Coup si locul 1 la Cupa Sibba.
Bogdan suferă de „osteonecroză / osteocondrita disecanta stadiul 3 la glezna stanga, necroza osoasa a domnului talar stang pe versantul intern” şi are nevoie de ajutorul nostru pentru a se recupera după operaţia pe care a avut-o în urmă cu două săptămâni, costurile cu recuperarea fiind destul de ridicate şi pentru a se pregăti de următoarea operaţie.
La acest spectacol vor participa numeroşi artişti dintr-o gama variată de genuri muzicale şi dansuri, cum ar fi: Agatha Toma – Miss România 2014 – muzică uşoară, Laurian Manta – Semi-finalist la „Vocea României” – muzică uşoară, Marius Calin – Semi-finalist la „Românii au talent” – muzică clasică şi alte nume prahovene cu care ne mândrim: momente de muzică populară cu Iulian Nicolescu, Robert Preda, Formaţia „Marian Piticu” de la Ploieşti, Delia Popa, Ansamblul Folcloric Prahova Junior, muzică uşoară cu Elena Baicu şi Monica Apostol, Hip-Hop cu Dănuţ Răduţă, momente de dansuri cu trupele Airlines şi Dia- Fun.
Accesul la acest eveniment se va face pe bază de invitaţie. Invitaţiile vor fi primite în urma confirmării unei donaţii de minim 20 de lei în contul deschis pentru acest caz - RO65BRDE300SV43227573000, cont deschis pe numele Rujoiu Mihaela Sorina, ori în mod direct, în ziua evenimentului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *