6.28.2016

EURO 2016 .Anglia ,umilita de ...Islanda. Anglia-Islanda 1 -2 .

Islanda a reuşit una dintre cele mai mari surprize din istoria campionatelor europene: aflată la prima prezenţă la un turneu final important, a câştigat şi primul meci eliminatoriu, învingând Anglia, cu 2-1, şi calificându-se în sferturile de finală ale competiţiei, acolo unde se va duela cu Franţa.
Meciul a avut un debut incredibil. Pentru prima oară în istoria campionatelor europene două echipe implicate într-o partidă marchează în primele 6 minute. Rooney a deschis scorul în minutul 4, după un penalty făcut de portarul Halldorsson, în urma unui duel cu Sterling. Două minute mai târziu, Sigurdsson a egalat, după un aut executat în careul englezilor, care a fost prelungit pe spate de Arnason.
În minutul 18, Sigthorsson i-a adus pe nordici în avantaj, după ce a profitat de o gravă greşeală comisă de Joe Hart. În prima repriză, Anglia a mai avut o singură mare ocazie, după ce portarul islandezilor a respins de sub bară voleul superb trimis de Kane.
Actul secund a adus o ocazie uriaşă de desprindere a Islandei, dar execuţia superbă trimisă din "foarfecă" de Sigurdsson a fost pe direcţia lui Hart, care a respins cu greu. Au urmat două încercări de la distanţă, semnate de Kane şi Wilshere, dar care nu şi-au atins ţinta.
În minutul 79, Kane primeşte o centrare bună în apropierea porţii, dar lovitura lui de cap este slabă şi pe direcţia portarului Halldorsson, care prinde din nou fără probleme. De partea cealaltă, Gunnarsson a fost la un pas să închidă meciul (minutul 84), dar nu l-a învins pe Hart din apropiere.
Finalul meciului i-a găsit pe englezi în careul islandezilor, dar britanicii nu au reuşit golul egalizator. Astfel, Anglia rămâne fără un duel câştigat în fazele eliminatorii în ultimii 10 ani. La Mondialul din Germania din 2006, Beckham marca singurul gol al meciului cu Ecuador.

sursa:DIGISPORT

www.digisport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *