6.28.2016

Școala de dans modern “Studio Elite Dance” a câştigat premii importante la 2 concursuri naţionale de dans. ( foto )



“ Bună Gabi, sunt fericită să împărtășesc cu tine o veste foarte bună! După cum știi, școala de dans modern “Studio Elite Dance”, situată în West Mall Ploiești a participat la 2 concursuri importante: “
Premii importante la 2 concursuri de dans.
Școala de dans modern “Studio Elite Dance” a câştigat premii importante la 2 concursuri naţionale de dans.
Concursul Național “Copilărie în pas de dans’’ Băicoi, unde am câștigat LOCUL I la secțiunea de dans modern, categoria de vârstă V-VIII cu formația “MasterClass” și tot la această secțiune,  LOCUL I la categoria de vârstă I-IV cu formația “Junior”.
La acest concurs au participat și formațiile de la Căminul Cultural  Aluniș, Direct. Carmen Karaman, formații de care mă ocup de câteva luni de zile: Formația Elite Dance Aluniș: două LOCURI 1 la secțiunile: dans de caracter și dans modern, categoria de vârstă V-VIII, LOCUL II , secțiunea de dans folclor stilizat sub îndrumarea instr. Traian Soare, și LOCUL II  la secțiunea dans modern, categoria de vârstă I-IV cu trupa Elite Dance Junior.
Mulțumim pe această cale domnului Silviu Anghel, care s-a ocupat de buna desfășurare a concursului si tuturor părinților care au fost alături de noi.

Concursul Național “Black Sea Dance Star” Constanța:

Formația “ MasterClass” LOCUL I la secțiunea dans modern si LOCUL II la secțiunea street dance, categoria de vârstă 10-12 ani!
Formația Elite Dance Aluniș: LOCUL 1 la secțiunea de dans street dance, LOCUL 1 la secțiunea de dans Bollywood, Ansamblul folcloric “Alunelul” LOCUL 1 la secțiunea de dans folclor național.
Mulțumim din suflet pentru invitație Alina Ibraimof, de la Clubul Sportiv “Black Sea” Constanța. Mulțumim pentru răbdare și profesionalism. A fost o experiență minunată și abia așteptăm următoarea ediție!
 Mulțumesc părinților care ne-au fost alături, care au așteptat cu sufletul la gură rezultatele, Ioana Tudor și Ruxandra Vasile pentru că sunt întotdeauna alături de mine și de copilași!
Nu uitați, Vineri 1 iulie! Vă așteptăm la înscrieri pentru cursurile de dans modern, începând cu orele 15.00 în incinta West Mall Ploiești, etajul 1, Studio Elite Dance! Locurile sunt limitate!

KEEP CALM AND LOVE ELITE DANCE!

 
“Sunt fericită că am reuşit în doar câteva luni să formez un grup omogen! Orele de dans peste program, răbdarea şi iubirea pentru ceea ce fac şi-au spus cuvântul! M-am întors acasă cu trofee şi medalii şi cu un vis de a evolua cât mai mult! Sunt instructoare de dans de mulţi ani dar abia anul trecut am reuşit să am propria şcoală de dans! Atunci când munceşti şi îţi doreşti din tot sufletul să reuşeşti e imposibil să nu se întâmple! Cred în aceşti copii şi îmi doresc să fim cât se poate de buni! În dans nu este vorba doar de mişcare, sper să le transmit copiilor dar şi părinţilor adevărata artă de a trăi prin dans şi cât de mult îţi modelează sufletul acest stil de viaţă! “a declarat pentru Info Ploieşti City, Mihaela Dumitran (profesor - coordonator Studio Elite Dance)
 









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *