7.02.2016

EURO 2016 .Portugalia , s-a calificat modest in semifinale .Portugalia - Polonia 1-1, ( 1-1 , 5-3 la penalty-uri)

FOTO: Reuters

Joi seara , Portugalia a ajuns în semifinalele Euro fără să câştige vreun meci la acest turneu final. Cu un Ronaldo slab, dar care a marcat primul la penalty-uri, Portugalia a profitat de ratarea lui Blaszczykowski.
Robert Lewandowski încă mai avea pe buze versurile imnului Poloniei când a deschis scorul aseară. La doar două minute de la fluierul de start, fundaşul dreapta portughez Cedric a bâlbâit o minge de care Grosicki a profitat imediat. 
VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!
Mijlocaşul de bandă polonez l-a simţit pe vârful lui Bayern şi a centrat imediat în careu, în zona punctului cu var, de unde "bombardierul" Lewandowski nu a iertat.

Ce jucător a luat Bayern!

După gol, Portugalia mai mult s-a inhibat şi a abordat o tactică greşită, cu baloane lungi, plouate, asta deşi Polonia e superioară şi la condiţia fizică, şi la talie.
Din fericire, Renato Sanches, jucătorul de 18 ani pentru care Bayern Munchen a plătit 35 de milioane de euro Benficăi, şi-a refuzat statutul de adolescent la început de drum. În minutul 33, puştiul cu musculatură de adult şi coafură à la Christian Karembeu a adus egalarea cu un şut puternic din marginea careului mare.
Pasa de gol a lui Nani a fost cel puţin la fel de bună ca execuţia lui Sanches. E drept că înainte cu trei minute, "centralul" Felix Brych nu a văzut un penalty la Cristiano Ronaldo, care a fost împins în careu de Pazdan.
Repriza a doua a fost una extrem de modestă, cu două echipe care au jucat precaut în aşteptarea prelungirilor. În extra-time, cel mai important eveniment a fost în minutul 109, când un suporter a trecut de forţele de ordine şi a pătruns în teren. În rest, echipele au continuat să joace cu gândul la loviturile de departajare.
Polonezii nu au mai reuşit performanţa din "optimi", când au eliminat la penaltyuri Elveţia. De această dată, experimentatul Blaszczykowski a ratat şi, astfel, Portugalia ajunge la doar două jocuri de câştigarea Campionatului European după ce a înregistrat remize pe linie.

sursa:www.gsp.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *