7.20.2016

Fetele de la CSM Ploiesti au avut noroc. HC Neistin - CSM Ploiesti,in Cupa EHF .

Marti, la prânz, a avut loc tragerea la sorţi a primelor două turului ale Cupei EHF, competiţie în care va evolua în acest an şi echipa feminină a clubului nostru. Sorţii ne-au fost favorabili, aducând în calea echipei noastre formaţii ce par accesibile la prima vedere.
În primul tur, CSM Ploieşti va întâlni necunoscuta reprezentantă a Insulelor Feroe, HC Neistin, meciurile fiind programate pe 10-11 septembrie, în deplasare, şi 17-18 septembrie, în Sala „Olimpia”. Desigur, marea dificultate este reprezentată de deplasarea propriu-zisă în Insulele Feroe, dar probabil vor urma discuţii privind o posibilă „dublă” pe acelaşi teren, cu avantajele financiare de rigoare.
Şi pentru turul al II-lea fetele noastre au avut noroc, ele urmând să dea piept cu echipa ce se va clasa a 4-a în Grupa a III-a preliminară de Champions League, formată din RK Krim Mercator (Slovenia), MKS Selgros Lublin (Polonia), Indeco Conversano (Italia) şi Juventa Michalovce (Slovacia). Cel mai probabil, adversara CSM-ului va fi campioana Italiei, Indeco Conversană, care porneşte cu ultima şansă în această grupă. Meciurile din turul al II-lea vor avea loc pe 15-16 octombrie (turul) şi 22-23 octombrie (returul), prima partidă fiind programată în Sala Sporturilor Olimpia, din Ploieşti.
„Este o şansă bună pentru noi să ne apropiem de faza grupelor în Cupa EHF. Întâlnim în primul tur un adversar accesibil, apoi, 100%, vom da piept cu Indeco Conversano, pentru că ştiu foarte bine celelalte echipe din grupă şi e greu de crezut că formaţia italiană poate produce vreo surpriză. Este o tragere la sorţi foarte, foarte bună pentru noi şi o oportunitate de a face o performanţă frumoasă pentru Ploieşti în Cupa EHF. Vom lua totul pas cu pas, dar cu siguranţă ne dorim să ajungem în turul al III-lea şi, de acolo, să facem pasul spre Grupele EHF”, spune antrenorul principal al echipei noastre, Neven Hrupec.
Tragerea la sorţi pentru turul al III-lea se va face pe 25 octombrie, iar meciurile se vor disputa pe 12-13 noiembrie (turul) şi 19-20 noiembrie (returul). Grupele EHF îşi vor derula meciurile în 2017, în lunile ianuarie şi februarie.

sursa:CSM PLOIESTI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *