7.26.2016

Handbalistele de la CSM Ploieşti ajutate de un fost candidat la Primăria Ploieşti.

foto:CSM Ploiesti


Fostul candidat la Primăria Ploieşti, Fabio Cârstea, cel care a candidat la alegerile locale din data de 5 iunie, se implica în rezolvarea problemei echipei de handbal feminin CSM Ploiești.
Handbalistele din Ploieşti fiind în grevă.
În acest sens, Fabio Carstea a făcut un apel către toţi agenții economici din Ploiești și consilierii locali, apelul fostului candidat fiind postat pe profilul acestuia de facebook, cu următorul mesaj:
„Întrucât Clubul Sportiv Municipal Ploiești este în blocaj sever din cauza șefei finanțelor Primăriei Ploiești, Nicoleta Crăciunoiu, trebuiesc găsite soluții de redresare.
În urma câtorva discu
ții avute cu directorul CSM, Cezar Stoichiciu , și văzând situația reală am decis să mă implic găsind finanțare externă pentru a se putea continua activitatea clubului.
Prima piatră de încercare este deplasarea din Feroe în data de 11 septembrie, a fetelor de la handbal, calificate pentru prima dată în istoria Ploie
știului în cupele europene. Finanțarea presupune transportul delegației până acolo, iar în cazul în care nu se va putea rezolva situația, se va ajunge la penibilul neprezentării.
Pe această cale, fac apel la agen
ții economici din Ploiești dar și la consilierii locali, indiferent de culoarea politică, de la care aștept o mai mare implicare.
Să nu uităm că în ora
ș nu există doar fotbal ci și alte sporturi și acestea au de suferit din cauza războaielor din administraţia locală.
Vă mul
țumesc pentru timpul acordat lecturării acestui text, cu respect, mă înclin.”.
Contactat de Info Ploieşti City, Fabio Carstea a declarat:
"Este inadmisibil cum o doamnă contabil se joacă după bunul plac cu soarta sportului ploieştean. De la ea putere a blocat plăţile salariilor către Clubul Sportiv Municipal, astfel stopând realmente activitatea. Sportivii sunt îndreptăţiţi să depună memorii pentru încetarea contractelor. Mai grav este ca deplasările la jocuri , şi aici mă refer direct la secţia de handbal fete (10 septembrie, Feroe) sunt imposibil de realizat. Asta, în cazul handbalului duce inevitabil la o amendă de 20000 euro din partea federaţiei internaţionale şi o suspendare de minim trei ani. Trebuiesc găsite rezolvări într-un oraş în care administraţia pare în comă. E vorba de orgoliu şi patriotism local, sintagme pe care aleşii le folosesc, se pare, doar în campaniile electorale".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *