7.04.2016

Incredibil. Fostele glorii ale echipei Petrolul Ploiesti au sustinut o conferinta de presa in curtea stadionului "Ilie Oana ".Au avut interzis in sala de conferinte .


Fostele mari glorii ale fotbalului ploieștean, Mircea Dridea, Virgil Dridea, Eduard Iuhasz, Vasile Cosarek au susținut conferința de presă prin care au adus la cunoștință publicului proiectul de continuare a fotbalului ploieștean. Cum în sala de conferințe nu era voie, fostele glorii au susținut conferința pe aleea stadionului” Ilie Oană”, locul unde au scris istoria acestui club. Motivul, unul demn de râsul lumii (vezi foto în galerie) - aprobarea cererii de către primarul Adrian Dobre! 
Revenind la subiectul conferinței de presă susținută de fostele glorii ale fotbalului ploieștean, Tavi Grigore, unul dintre inițiatorii acestui proiect a spus:
” Așa cum am promis, prin această conferință de presă dorim să aducem la cunoștință opiniei publice, mass-media, Consiliului Local, Consiliului Judeţean dorința grupului de inițiativă” Petrolul 52” de a veni ca o soluție în vederea construirii unui nou proiect” Petrolul Ploiești”. Vrem să ne arătăm disponibilitatea față de autoritățile locale, și pe această cale că formăm o familie care se cheamă Petrolul Ploiești. Toţi cei care îi vedeți aici au făcut parte din familia Petrolului Ploiești, au contribuit la formarea palmaresului acestui club, sunt oameni de o valoare incontestabilă”. A spus Tavi Grigore în deschiderea conferinței de presă
” La sfârșitul lunii februarie ne-am dorit să formăm o asociație, numită” PRO Petrolul”, care să ajute echipa Petrolul, aflată atunci într-o situație fără întoarcere. Între timp, situația s-a schimbat radical, Petrolul a intrat în faliment, procedura care poate să dureze de la două luni, până la doi ani. Vrem să facem o echipă curată, o echipă care poate să continue la nivelul la care este permis, adică, liga a 4-a sau liga a 3-a, până când problemele legate de faliment vor fi clare, și atunci, cei care au drepturile legale asupra numelui, respectiv Primăria, să decidă varianta de continuare a activității” a spus Mircea Dridea.

Vezi foto si video aici

sursa:www.sportonlineph.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *