7.04.2016

Primaria municipiului Ploiesti . Comunicat de presa referitor la articolul INCREDIBIL! Fostele glorii ale Petrolului au interzis pe Ilie Oană! – publicat pe http://jurnalulph.ro :



Punct de vedere referitor la articolul INCREDIBIL! Fostele glorii ale Petrolului au interzis pe Ilie Oană! – publicat pe  http://jurnalulph.ro :

Referitor la articoul ʺFostele glorii ale Petrolului au interzis pe Ilie Oană!ʺ va informam ca sala de conferinte a stadionului poate fi pusa la dispozitia fostelor glorii ale Petrolului, care au solicitat sala, avand in vedere ca este vorba de sustinerea echipei de fotbal a municipiului Ploiesti, emblema pentru noi toti.
De asemenea, facem precizarea, ca in momentul de fata Clubul Sportiv Municipal, cel care administreaza stadionul,  nu poate inchiria sala de conferinte, deoarece nu exista tarife aprobate in Consiliul Local al Municipiului Ploiesti pentru utilizarea spatiilor aferente imobilului stadion „Ilie Oana”. Un proiect in acest sens se afla publicat spre dezbatere publica pe site-ul primariei.
Prin urmare, CSM va pune la dispozitia fostelor glorii ale Petrolului  sala de conferinte,  ca si in data de 14 iunie 2016, cand s-a organizat aici o alta dezbatere in vederea sustinerii echipei Petrolul. 



DIRECȚIA COMUNICARE, RELAŢII PUBLICE  - PRIMARIA MUN.PLOIESTI 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *