vineri, 1 iulie 2016

Super sale weekend revine la Ploiesti Shopping City .

Super Sales Weekend, cel mai așteptat eveniment de shopping al verii, începe astăzi la Ploiești Shopping City și dă startul oficial reducerilor de sezon, concursurilor și surprizelor.
 
Cei care trec pragul centrului comercial în acest weekend (1-3 iulie 2016) se vor putea bucura de multe premii: la fiecare 30 de minute, Ploiești Shopping City va oferi un premiu primei persoane care va prezenta bonuri de cumpărături în valoare de 300 de lei la Info Desk-ul centrului comercial. Acestea vor include un tricou cu mesaj, ediție limitată și o șampanie.   
 
Pe lângă concursuri, vizitatorii sunt invitați să profite de promoții, reduceri și să descopere activitățile dedicate și evenimentele pregătite pentru ei, în atmosfera unui Latino Party”!
 
Ajuns deja la cea de-a șasea ediție, Super Sales Weekend aduce trei zile de oferte și de prețuri speciale. Astfel, atât pasionații de modă, cât și cei care pur și simplu sunt în căutare de accesorii, încălțăminte, produse de înfrumusețare sau de design interior se vor putea bucura de discount-uri de până la 70% în magazinele lor preferate.
 
Pentru ca sărbătoarea reducerilor să fie completă, Super Sales Weekend dă și o notă exotică acestor 3 zile speciale: Ploiești Shopping City își va întâmpina oaspeții cu o petrecere în stil latino, animată de muzică, dansuri și cocktail-uri.