duminică, 31 iulie 2016

Ultimele informatii despre FC Petrolul 52 Ploiesti .

*Tavi Grigore e pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte alcătuirea lotului. *În acest moment, sunt 17 jucători cu care există înţelegeri verbale.
*Reunirea lotului ar trebui să fie organizată marţi, dorinţa celor de la Petrolul fiind, evident, ca primul antrenament să se desfăşoare pe stadionul Ilie Oană.
*Meciul din prima etapă va fi amânat.
Lotul
În cea mai mare parte, lotul Petrolului este format. Cu 17 jucători, incluzându-i pe cei care provind de la juniorii mari, există acorduri de principiu. Lotul va număra până la 24 de fotbalişti. Printre ei, s-ar putea regăsi jucători cunoscuţi la nivelul fotbalului judeţean din Prahova, dar şi la nivel naţional, fotbalişti care au evoluat în prima ligă.
“Cu o parte dintre jucători ne-am înţeles şi, unde a fost nevoie, şi cu reprezentanţii cluburilor de care aparţin. În privinţa aştora, mai sunt unele probleme, dar sper să le rezolvăm. Mă bucur că, cu mici excepţii, am găsit înţelegere la oamenii de fotbal din Prahova. Vom fi foarte atenţi şi jucătorii tineri. Vreau să-i văd întâi. Din iarnă, trebuie să ştim déjà cum stăm la acest capitol, pentru că, la Liga a III-a, trebuie să jucăm cu trei fotbalişti sub 19 ani. Trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere”, ne-a declarat Octavian Grigore.