8.17.2016

Comunicat de presa Politia Locala Ploiesti . Acțiuni pentru păstrarea liniștii și ordinii publice

În perioada 12-15.08.2016, Poliția Locală Ploiești a acționat pe raza municipiului pentru prevenirea producerii de fapte antisociale, a depozitării de deșeuri pe domeniul public sau deteriorarea mobilierului urban, pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de atelaje hipo care circulă pe străzile neautorizate de municipalitate, pentru asigurarea fluenței traficului auto, dar și pentru stoparea fenomenului cerșetoriei.
De asemenea, s-a patrulat în zona platformelor gospodărești de colectare a gunoiului menajer pentru identificarea persoanelor care caută pet-uri și resturi de deșeuri, împrăștiindu-le în afara containerelor.
În ziua de 12 august 2016, în jurul orei 20.45, polițiștii locali s-au deplasat pe strada Teleajen, urmare unei sesizări înregistrate la dispeceratul instituției, unde s-a semnalat faptul că o persoană ascultă muzică cu volumul ridicat, deranjând liniștea și ordinea publică. Astfel, numitul D.N. a fost sancționat contravențional cu suma de 200 lei, conform Legii nr. 61/1991.
Polițiștii locali l-au sancționat contravențional și pe numitul M.J., în ziua de 12 august 2016, în jurul orei 17.00, care îl agresa verbal și îl amenința pe I.G., în zona stației de taxiuri de la Gara de Sud, amenda fiind de 200 lei potrivit Legii nr. 61/1991.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 148 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 27.305 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *