sâmbătă, 27 august 2016

"Marea Unire Salseros" 2016 a avut loc aseara la Restaurant For Tastes

O noua petrecere cu iz rafinat!

Sub cunoscuta emblema "Marea Unire Salseros", a avut  loc la r
estaurantul  For Tastes din comuna  Targsorul Vechi , sat Zahana ,  o super-petrecere cu sprijinul artistilor  Alyn Gorbe si Paul Smith. 
Pe langa cei doi artisti , au participat scolile de dans din Ploiesti , Bucuresti, Campina, Targoviste, Buzau, Brasov, Sibiu etc .

Unde??? Intr-o locatie de bun gust, atent selectata, ce se numeste FOR TASTES, localitatea Targsorul Vechi, sat ZahanaDress code: ELEGANT  SI FOARTE ELEGANT!!!! 

Line-up-ul a fost realizat de : 
DJ Kid'O (Bucuresti) 

DJ Simon (Targoviste) 


La petrecerea mai sus amintita a fost si o strangere de fonduri pentru Campania umanitara " Ploiestiul alaturi de Maya ".
Campania lansata de Info Ploiesti City si CS Dinamo Victoria Ploiesti .

Stefan Maya , este o fetita in varsta de (doar ) 4 ani ,din Ploiesti , care suferă de dipareză spastică, micuta avand nevoie urgenta o operație în Turcia. Fetita s-a nascut in noimbrie 2011 , nasterea sa prematura i-a provocat o leziunea a sistemului nervos,ceea ce a dus la un diagnostic crunt… dipareză spastica . Maya are nevoie urgenta de bani pentru o operatie . Suma necesara pentru o operație de rizotomie dorsală selectivă ajunge la 23.000 $. Operatia urmand a avea loc in Turcia .Cei care doresc sa o ajute pe Maya au la dispozitie contul bancar : RO43BTRLRONCRT0340836901 ( deschis la Banca Transilvania Ploiesti ) 
Titular Asociatia Stefan Maya PayPal : octav.stefan@yahoo.com
 Telefon : 0766 670 351