8.27.2016

La “Pomul verde “, lupii galbeni au fost primiţi cu torţe, în drumul spre stadion.(foto si video )



În premieră pentru România, o echipă de fotbal s-a întâlnit cu suporterii săi cu aproximativ două ore înaintea unui meci oficial de campionat, fie că este vorba de prima ligă sau liga judeţeană.

Sâmbătă seara, jucătorii şi staff-ul noii echipe Petrolul Ploieşti au făcut o escală în drumul spre stadion, la “Pomul Verde”, terasa la care suporterii petrolişti se-ntâlnesc înaintea fiecărui meci de “acasă “.

La jurul orei 17 şi 15 minute, într-o atmosferă demnă de Champions League, “condimentata “cu torţe şi fumigene aprinse, jucătorii şi staff-ul Petrolului au coborât din autocar şi maşini personale, au cântat şi dansat, alături de cei aproximativ 100 suporteri, aceştia din urmă fiind de altfel cei care au organizat totul.

La “mică “petrecere a participat şi maestrul Mircea Dridea, președintele de onoare al “Noului Petrolul”.

După 15 minute, de cântece şi bucurie, fotbaliştii au urcat în autocar, luând drumul stadionului.

Suporterii au continuat distracţia.

După plecare favoriţilor, suporterii au continuat să se distreze, cu (multă) bere, cu multe preparate la grătar, etc, iar în jurul orei 18.00, au părăsit locaţia şi au plecat spre stadion.

S-au făcut şi donaţii pentru “Noul Petrolul “.

Suporterii nu au uitat că pe lângă “trataţia din partea casei”, Petrolul Ploieşti are nevoie şi de susţinere financiară şi au donat într-o urnă specială pentru a ajuta nouă echipă.
 












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *