8.28.2016

Victorie la pas în faţa a 6 000 de spectatori. Petrolul Ploieşti – AS Tufeni Băicoi 4 – 0.( foto si video )

6 000 suporteri, atmosfera de Champions League, zeci de torţe şi fotbal spectacol.

Aşa am putea descrie ce s-a întâmplat sâmbătă seară pe stadionul “Ilie Oana “din Ploieşti.

Indiferent de divizia în care joacă Petrolul, este spectacol în tribune şi pe teren.

Debutul “Noului “Petrolul Ploieşti, pe “Ilie Oana “a început, încă de la restaurantul “Pomul Verde “, acolo unde atât echipă cât şi staff-ul au făcut un popas pentru a se întâlni cu suporterii.

Startul partidei amânat cu 15 minute.

Ora de start al partidei dintre Petrolul 52 Ploieşti şi AŞ Tufeni Băicoi, era (oficial) la ora 19.00, însă primul fluierat al meciului, a fost amânat cu 15 minute, pentru că la casele de bilete au fost peste 200 de spectatori care doreau să-şi cumpere tichetele de intrare.

Noul Petrolul a câştigat fără emoţii, cu 4-0 în faţa oaspeţilor de la AŞ Tufeni Băicoi, baicoienii părând speriaţi de atmosfera de pe “Ilie Oana “.

Maestru Mircea Dridea...

Lovitura de start, a fost dată simbolic de maestru Mircea Dridea, gestul său (emoţionant) a fost aplaudat de întreg stadionul.

Petrolul a făcut spectacol în teren.

Încă din primul minut “amfitrionii” au dominat, reuşind să înscrie de 3 ori în primele 25 minute.

Primul care a deschis scorul a fost pururea tânăr” Claudiu Tudor “îl capitano “, în minutul 12, cu un voleu de la 20 de metri, mingea ducându-se direct în vinclu porţii adverse. Gabriel Nae a marcat pentru 2 – 0, în minutul 15, după ce a şutat din 14 metri.

Scorul pauzei a fost 3 – 0, în minutul 25, Puchea a trimis un “trasor “de la 16 metri, mingea oprindu-se în poarta, după ce a atins şi bara.

Oaspeţii au avut o singură oportunitate, un voleu a lui B. Anghel, mingea trecând puţin pe lângă poartă, în minutul 45.
Repriza secundă... a aparţinut publicului.


După pauză, lupii din teren, nu s-au mai “agitat “, s-au relaxat şi au mai înscris o dată, prin Nitescu în minutul 76, cu un şut de la 18 metri.

Spectacol total în peluze...

Deşi tot stadionul a fost o singură voce,” găzarii “fiind încurajaţi din toate părţile, peluze au fost cele care au dat “culoare “...

După un spectacol cu mesaje a “Peluzei Latine “, în minutul 55, tot stadionul a fost colorat în galben-albastru şi “inundat “de fumul degajat de torţele galben-albastre, zecile de torţe fiind aprinse în ambele peluze.

După show-ul pirotehnic, încă o dată suporterii petrolişti dovedind că sunt deasupra tuturor, indiferent de liga în care joacă favoriţii lor.

Per total, Petrolul pare a renaşte în fiecare zi, datorită suporterilor şi prin dorinţa factorilor cu potenta financiară din Ploieşti şi Prahova, echipa fanion a judeţului, poate reveni acolo unde îi este locul... pe prima scenă a fotbalului românesc.

LEGENDA RENAŞTE!

Marţi la Blejoi.

Marţi începând cu ora 18.00, “găzarii “se vor deplasa la Blejoi, acolo unde ar trebui să câştige, pentru a continua ascensiunea către Liga a 3 a.

Petrolul Ploieşti: Marinică – Olaru, Micu, Crăciun, R. Catană – Puchea – Ilie Dumitrescu (74 T. Niţescu), Cl. Tudor (A. Ursu), Butufei (A. Vintilă), D. Gheorghe – Gabriel Nae (Michel Jipa).

Antrenor: Octavian Grigore.

AŞ Tufeni: Ionescu – Ştefan, Bălănică, Braşoveanu, Isacov (Dincă) – Condrea (Epurescu), Comnoiu, Bojoagă, Anghel, Mocanu (B.Vasile) – Brebenel (Oae).

Antrenor: Costin Plăvache.

Arbitri: Laurenţiu Piciu – Emil Andrei Mateescu şi Mădălina Crăciun.




































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *