8.19.2016

Scandal în şedinţa extraordinară a C.L. pe tema mărcii Petrolului Ploieşti. Marca a fost blocată de Direcția Juridică și Economică a Primăriei.(foto si video )



Vineri după amiaza s-a declanşat un adevărat scandal pe marca Petrolului Ploieşti.
În şedinţa extraordinară de Consiliul Local, de vineri, când trebuia să se decidă situaţia mărcii Petrolului 52 Ploieşti, discuţiile s-au transformat într-un scandal monstru după ce suporterii “lupilor galbeni “au aflat că echipa nou înfiinţata Petrolul 52 Ploieşti nu va primi drept de folosinţă a “mărcii Petrolul “.
Concesionare legală blocată de Direcția Juridică și Economică a Primăriei.
În urmă cu 3 zile proiectul privind concesionarii mărcii Petrolul Ploieşti, a fost trimis la Direcția Juridică și Economică, iar vineri reprezentanții Primăriei Ploieşti au spus că nu sunt siguri de legalitatea proiectului, însă au revenit asupra deciziei.
Prima parte a şedinţei fiind, de altfel şi amânată pentru 2 ore.
După 2 ore, de examinare a condiţiilor necesare privind concesionarea mărcii Petrolul Ploieşti, a fost reluată şedinţa.
La 10 minute de la reînceperea şedinţei, totul s-a transformat într-un mare scandal.
Haosul a început atunci că Comisia Juridică a anunțat că va da aviz negativ pentru folosirea mărcii, neexistând o evaluare a acesteia.
Răspuns care i-a revoltat pe cei 50 de suporteri ai “petroliştilor “, care au scandat injurii şi au cerut în cor demisia tuturor aleşilor locali, fiind la un pas să sară la gâtul consilierilor.
Duminica începe campionatul.
Duminică va începe campionatul, în Liga A Prahova, însă Petrolul 52 Ploieşti, dacă nu are marca înregistrata până atunci, nu poate evolua în competiție.
Mircea Dridea a luat cuvântul...
"Copiii ă
știa care sunt în fața mea și a dumneavoastră doresc că poimâine să intre pe teren echipa care poartă numele de Petrolul. Eu înțeleg care este legislația, dar ei doresc ca echipa să se numească Petrolul, doresc ca echipa să poarte un ecuson. Am găsit un rând de echipament vechi de la defunctul club pe care scrie Petrolul. Nu putem juca cu el, trebuie să jucăm cu un echipament donat de un club. Ar fi bine să țineți minte că echipa este a orașului, nu a dumneavoastră și că atunci când dezbrăcați haina politică vă așteptăm să fiți suporterii noștri. Dorim ca provizoriu, până în iarnă, să putem juca sub denumirea de Petrolul iar problemele legate de concesiune și marcă să fie rezolvate pe parcurs. Noi am dori azi, mâine, ne-am fi dorit de ieri. Este vorba despre denumire, firma care a dat faliment se numea SC FC Petrolul SĂ. Vrem să dăm la o parte SC pentru că nu suntem societate comercială, SĂ pentru că nu suntem societate pe acțiuni , și dacă vreți și FC pentru că momentan nu suntem club de fotbal. Petrolul trebuie să existe pentru toți că Petrolul Ploiești" a declarat Mircea Dridea. 
“Spre deosebire de CSM, Petrolul Ploiești are o vechime de 90 de ani, nu de 9 și că de aici nu se cer bani, ci doar dreptul de a purta numele clasic al echipei.”
Sâmbătă o nouă şedinţă.
Pentru a reveni asupra proiectului privind concesionarea mărcii Petrolul Ploieşti, primarul Ploiestiului, Adrian Dobre, a convocat sâmbătă o nouă şedinţă extraordinară a Consiliului Local, şedinţa urmând să aibă loc în sala de 200 locuri, începând cu ora 12.00.
“Lupii “ameninţă cu ieşiri în stradă.
Dacă până mâine, nu se rezolva problema privind marca, suporterii echipei Petrolul Ploieşti au spus că vor ieşi să protesteze în stradă, până atunci când marca va reveni la club.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *