8.31.2016

Tânărul rapper ploieştean Danut Raduta a scos o nouă piesă . " De profesie om " . Danut Raduta feat Radikal (Alexandru Stan) şi Claudiud - De profesie om

De curând tânărul rapper ploieştean Danut Raduta (cunoscut de la spectacolele organizate de Info Ploieşti City) a lansat o nouă melodie, alături de alţi 2 tineri ploieşteni, Radikal (Alexandru Stan) şi Claudiud.
Melodia se numeşte De profesie om şi este “marca Danut Raduta “.
"Este vorba de muzică, am o idee tare. Undeva era scris - de profesie, om -, te bagi pe o bucată? Vedem ce iese!" mi - a zis Radikal (Stan Alexandru), un puşti cu idei cool, de treabă! Şi cum orice lucru bun îşi are începutul în idei pe măsură, ne-am băgat la text! Apoi la bit, apoi la studio! Pe plan artistic, consider piesa asta ca fiind cea mai reuşită lucrare de până acum! Sper că mesajul nostru să fie auzit şi înţeles de cât mai mulţi OAMENI Deja ne-am gândit la un album marfă pentru 2017, dar până atunci apasă play şi nu uita că cea mai frumoasă şi răsplătită meserie, e aceea să fii OM! Toate bune! “a declarat pentru Info Ploieşti City, Danut Raduta.

Mai jos puteţi asculta nouă piesă semnată Danut Raduta, Radikal (Alexandru Stan) şi Claudiud.



Instrumentalul a fost realizat de: Mix-Tape
Voce: Danut Raduta, Radikal, Claudiud.
Versuri: Danut Raduta, Radikal, Claudiud.
Studio: Bro Studio.
Facebook: https://www.facebook.com/DNBROFICIAL
Facebook Bro Studio: https://www.facebook.com/bromusicstudio

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *