8.31.2016

Victorie fara emotii la Blejoi . CS Blejoi - Petrolul 0-3.

După victoria la scor obținută pe „Ilie Oană”, în fața lui AS Tufeni, elevii lui Tavi Grigore au prins gustul succeselor lipsite de emoţii. Așa a fost şi în această după-amiază, la Blejoi, în fața, probabil, celei mai sudate și experimentate echipe a Ligii A Prahova, CS Blejoi.
”Lupii”, însoțiți de aproape 2000 de susţinători, s-au impus detaşat, scor 3-0, după un meci pe care l-au controlat aproape în întregime. Startul de partidă a fost marcat de câteva ratări importante, iar deschiderea scorului a survenit cu opt minute înainte de pauză, atunci când Catană a pătruns în careu şi a fost agăţat de portarul A. Gheorghe, lovitura de pedeapsă acordată de către centralul Robert Nuţu fiind transformată de “căpitanul” Claudiu Tudor.
După reluare, istoria partidei s-a lămurit în doar şase minute, interval de timp în care ploieştenii au mai punctat de două ori. Prima data a făcut-o Decebal Nae (47), cel care a înscris spectaculos, cu călcâiul, după o centrare venită, de pe dreapta, la colţul scurt, de la Alberto Olaru, iar Ilie Dumitrescu (51) a dus scorul la proporţiile unuia de hattrick, la capătul unei curse pe partea dreaptă, încheiată cu un şut, de la 14 metri, la colţul lung.
3-0 a rămas scorul la capătul celor 90 de minute, iar Petrolul, cu şapte puncte la activ, urcă, momentan, pe prima treaptă a Ligii A Prahova, cel puţin până în weekend, atunci când se vor desfăşura celelalte meciuri din cadrul etapei cu numărul trei. Următoarea partidă a Petrolului se va disputa, pe “Ilie Oană”, sâmbătă 10 septembrie, în compania echipei AFC Brebu.

CS Blejoi – Petrolul Ploiești 0-3 (0-1)
Stadion: CS Blejoi. Spectatori: circa 2000. Marcatori: Cl. Tudor (37, penalti), Nae (47), I. Dumitrescu (51)
CS Blejoi: A. Gheorghe – Cl. Stoica (77 Sterie), V. Iordache, Filip, Stanca – Ir. Dumitru (cpt), Enciu (46 Rudaru) – Ruptureanu, Lambru (46 V. Badea), Cr. Vasile – M. Ivan (68 Moruz). Antrenor: Răzvan Vlad.
Petrolul: Marinică – Olaru, Crăciun (64 Prunescu), M. Micu, R. Catană (79 Velisar) – Puchea – Cl Tudor (cpt), Butufei, Dr. Gheorghe (68 Nițescu), I. Dumitrescu – Nae (55 Vintilă). Antrenor: Octavian Grigore.
Au arbitrat: Robert Nuțu – Mihai Pandelea și Bogdan Ciocoiu (toți din Ploiești)


sursa:sportonlineph.ro

Vezi  foto si video aici :  http://www.sportonlineph.ro/fotbal/liga-ii/4352-petrolul-lider-pana-la-finalul-saptamanii-cs-blejoi-petrolul-0-3-video-foto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *