9.30.2016

“Bursa locurilor de muncă la Penitenciarul Ploieşti”



                                                                                                                                                                
            La data de 30.09.2016, la sediul Penitenciarului Ploieşti, în clubul unităţii, începând cu ora 10.00 s-a desfăşurat  Bursa Locurilor de muncă pentru deţinuţi,  acţiune realizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova în colaborare cu  personalul Serviciului de Educaţie  şi Asistenţă Socială din Penitenciarul Ploieşti.
            La eveniment au participat aproximativ 60 de persoane private de libertate, propozabile pentru liberare  şi   3 angajatori din judeţul Prahova, care au prezentat  oferta de  locuri de muncă vacante din domenii precum industria petrolului, construcţii, confecţii metalice.
          Deţinuţii prezenţi au primit informaţii legate de condiţiile de angajare, ca muncitori calificați (electriceni,sudori,etc.) și necalificați, având ocazia să interacționeze direct cu potențiali angajatori.
          Activitatea  organizată azi a avut drept scop principal încurajarea deținuților pentru căutarea unui loc de muncă după liberare și promovarea  angajării lor, fără discriminare, în rândul antreprenorilor prezenți, contribuind, astfel la diminuarea marginalizării sociale a acestora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *