9.12.2016

Joi, 15 septembrie 2016, ora 19.00, se deschide noua stagiune la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești




Joi, 15 septembrie 2016, ora 19.00, la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești deschidem stagiunea cu nr. 64, cea pe care v-am promis-o la sfârșitul celei trecute ca fiind una extraordinară.
Soliști și dirijori de renume mondial precum Liviu Prunaru, Alexandru Tomescu, Josu de Solaun Răzvan Stoica, etc., dirijorii Walter Hilgers, Misha Katz, Jin Wang, Sabin Păutza, etc, împreună cu Orchestra Simfonică vă promit o stagiune simfonică de neuitat, cu reprezentații ce sigur vor face sala „Ion Baciu” neîncăpătoare concert după concert.
Am pregătit programe foarte variate: lucrări simfonice ce n-au mai răsunat de mult pe scena Filarmonicii, vocal-simfonice, proiecte cu tradiție precum „Gala Tinerilor Dirijori” sau „Classic Meets..”, mult așteptatele Concerte de Crăciun și altele noi cum ar fi „Tango Simfonic” cu Analia Selis.
Suntem extrem de bucuroși că ceea ce în luna iunie era în stadiu de proiect s-a concretizat într-una dintre cele mai frumoase stagiuni pe care Filarmonica le-a oferit ploieștenilor de-a lungul timpului, dar pentru a vă convinge că nu sunt doar cuvinte de laudă și pentru că fără dumneavoastră, publicul, bucuria aceasta ar fi înjumătățită vă așteptăm și întâmpinăm cu o deschidere care nu putea fi altfel decât extraordinară.
Solistul serii va fi Ștefan Tarara, violonistul de origine română, concertmaestrul Orchestrei Filarmonice din Manheim și asistentul renumitului profesor Zakhar Bron, nu în ultimul rând unul dintre cei mai bine cotați violoniști ai momentului, ce va interpreta „Concertul pentru vioară și orchestră” de P.I. Ceaikovski, lucrare ce i-a adus premiul I la Concursul Internațional „George Enescu”, ediția 2014.
Partea a –II-a a concertului revine în totalitate Orchestrei Simfonice care sub bagheta Maestrului, unul dintre dirijorii consacrați ai României, Radu Postăvaru, va interpreta Simfonia a-IV-a de Ceaikovski.
Joi, 15 septembrie 2016, se aude la Filarmonică pentru dumneavoastră „Festival Ceaikovski”
d unul dintre cei mai bine cotați violoniști ai momentului, ce va interpreta „Concertul pentru vioară și orchestră” de P.I. Ceaikovski, lucrare ce i-a adus premiul I la Concursul Internațional „George Enescu”, ediția 2014.
Partea a –II-a a concertului revine în totalitate Orchestrei Simfonice care sub bagheta Maestrului, unul dintre dirijorii consacrați ai României, Radu Postăvaru, va interpreta Simfonia a-IV-a de Ceaiko
vski.
Joi, 15 septembrie 2016, se aude la Filarmonică pentru dumneavoastră „Festival Ceaikovski”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *