11.03.2016

Avantul Maneciu – Petrolul 52 Ploiesti a nascut discutii aprinse.

Miercuri , Primaria comunei Maneciu a remis un comunicat privind partida de duminica , intre echipa locala si Petrolul 52 Ploiesti , contand pentru etapa a 12 a din Liga A Prahova.
Comunicatul a avut reactii negative din partea suporterilor petrolisti , acestia acuzand Primaria ( pe buna dreptate ) de manipulare ,”lupii “ simtindu-se lezati.
Privind in asamblu ,comunicatul  (recomandarea) are ca scop desfasurarea in conditii legale si mentinerea linistii si ordinii publice atat in comuna cat si la partida mai sus mentionata .
Pe langa faptul ca agentii comerciali au primit ca recomandare sa nu-si desfasoare activitatea in intervalul orar 12.30-17.00 , o masura care “ ingradeste “ activitatea economica,blocand astfel  vanzarile in comuna .
Ce a aprins fitilul ?
Din ultimul paragraf se intelege ca vor exista incidente ca la meciurile anterioare , suporterii  petrolisti nefiind prezenti la meciurile din trecut ale echipei din Maneciu,de altfel va fi pentru prima oara cand Petrolul Ploiesti disputa un meci oficial cu Avantul Maneciu .
Scuze de la Primarul comunei Maneciu , Vasile Cordos .
Intr-o interventie telefonica,in cadrul emisiunii “ Dimineata cu BB “ de la Radio Prahova, Primarul comunei Maneciu (Vasile Cordos ) si-a cerut public scuze pentru redactarea  comunicatului premergator  intalnirii de duminica  si a rugat toti spectatorii  care vor asista la partida sa nu instige si sa-si incurajeze in mod civilizat echipele favorite .
Primarul comunei Maneciu , Vasile Cordos  este petrolist  infocat .
In aceeasi interventie telefonica , Cordos a declarat ca este petrolist de mic , numind rand pe rand fostii mari fotbalisti  Pahonţu, Boc, Mocanu - Dincuţă, Marin Marian , Soni Pall ,samd  .
Dupa gafa de ieri , Vasile Cordos  a dat dovada de transparenta ,sinceritate si respect fata de suporterii echipei Petrolul Ploiesti si de iubitorii echipei Avantul Maneciu , indirect jignindu-I si  acestia .
Capitanul  echipei Avantul  Maneciu , este seful Politiei din localitate , ceea ce a “inflamat “ mai mult spiritele.
INFO PLOIESTI CITY  recomanda pastrarea linistii publice atat in comuna cat si in timpul meciului .
Datorita  revenirii la normalitate , prin scuzele  de rigoare ale domnului Primar Vasile Cordos , rog toti suporterii echipei Petrolul Ploiesti si fanii echipei Avantul Maneciu  la pastrarea linistii publice , atat inainte,in timpul meciului si dupa terminarea acestuia .

HAI PETROLUL .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *