11.08.2016

COMUNICAT DE PRESĂ . CONCURSUL NAȚIONAL DE DANS „EVERYBODY DANCE WITH US”.( editia a XI a )

Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti, în parteneriat cu Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești organizează în perioada 15 – 16 noiembrie 2016 cea de-a XI-a ediţie a CONCURSULUI NAȚIONAL DE DANS „EVERYBODY DANCE WITH US”.
Scopul proiectului este educația culturală a tinerilor, menținerea interesului acestora pentru arta dansului ca formă de exprimare și comunicare, descoperirea, susținerea, lansarea și promovarea tinerelor talente.
Concursul Național de Dans „Everybody Dance with Us” este conceput ca o manifestare cultural – artistică ce se adresează formaţiilor studenţești de dans.
Vor participa formațiile de dans „Jump In”, „X-Tazy” (Casa de Cultură a Studenților Cluj Napoca), „Airlines”, „Happy Dance”, „Urban Army” (Casa de Cultură a Studenților Ploiești), „M & M (Casa de Cultură a Studenților Sibiu) și „Spektar” (Kraljevo, Serbia).
Concursul se va desfășura pe următoarele genuri de dans: clasic, modern, contemporan, caracter/etno stilizat, show-dance/fantezie coregrafică, jazz-dance /
music-hall, dans sportiv, street dance, dans comic şi open.  

PROGRAMUL CONCURSULUI NAȚIONAL DE DANS „EVERYBODY DANCE WITH US” este următorul:

•     MARȚI, 15 NOIEMBRIE 2016, ORA 18.00, sala de spectacole a C.C.S. Ploiești:    Concursul Național de Dans „EVERYBODY DANCE WITH US”.

•     MIERCURI, 16 NOIEMBRIE 2016, ORA 18.00, sala de spectacole a C.C.S. Ploiești:   SPECTACOLUL DE GALĂ:
-         Concursul pentru desemnarea celui mai bun dansator/dansatoare;
-         Spectacolul de divertisment „UNIVERCITY SHOW” prezentat de formațiile artistice ale C.C.S. Ploiești;
-         GALA LAUREAȚILOR Concursului Național de Dans „EVERYBODY DANCE WITH US”.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *