11.24.2016

H&M a deschis un magazin de aproape 2.000 mp in cadrul Winmarkt Ploiesti



Magazinul este localizat pe doua etaje si are o suprafata de vanzare de aproximativ 2.000 mp. Parteneriatul Winmarkt – H&M este extins la nivel de retea, acesta fiind al 6-lea magazin dupa cele deschise in centrele comerciale Winmarkt din Buzau, Galati, Ramnicu Valcea, Piatra Neamt si Tulcea. 

Ne bucuram de continuarea parteneriatului cu H&M si deschiderea unui nou magazin in Winmarkt Ploiesti, intr-o locatie accesibila ploiestenilor, in centrul orasului. Aceasta inaugurare face parte din strategia noastra de
imbunatatire continua a mixului de chiriasi si finalizeaza totodata procesul de modernizare al centrului comercial Winmarkt Ploiesti, care ajunge, astfel, la un grad de ocupare de 98%.”,  declara  Carlo Barban, CEO Winmarkt.

Ziua deschiderii, 24 noiembrie, a fost marcata de numeroase surprize, printre care se numara reducerile de 20% acordate pentru cumparaturile de peste 100 de lei. De asemenea, primii 50 de vizitatori ai magazinului au primit cate un card de cumparaturi in valoare de 50 de lei.
Ofertele vor continua si in zilele urmatoare, cand H&M va organiza campania de Black Friday. In perioada 25-27 noiembrie, clientii magazinului vor beneficia de 20% reducere pentru toate produsele la pret intreg, pentru a-si pregati garderoba pentru noul sezon de iarna si sarbatori.

In a doua parte a acestui an, Winmarkt Ploiesti a mai inaugurat prima hiperclinica MedLife din Ploiesti si o sectie a Tribunalului Prahova. Winmarkt Ploiesti are o suprafata inchiriabila de 18.000 de metri patrati si aproximativ 400 de locuri de parcare. Winmarkt a investit in centrul comercial din Ploiesti, incepand cu 2014, peste 2,5 milioane de euro in lucrarile de modernizare, incluzand schimbarea fatadei centrului comercial, reorganizarea spatiilor interioare si amenajare spatiilor pentru retailerii internationali.


Mixul comercial al centrelor comerciale Winmarkt este calibrat in functie de oras si de puterea de cumparare locala, fiind impartit in proporții egale, intre comercianti locali, nationali si internationali. Reteaua Winmarkt, compusa din 14 centre comerciale aflate in 13 orase ale tarii, are o suprafata inchiriabila (GLA) de aprox 90.000 mp. Acestea beneficiaza de vizibilitate si facilitate de acces excelente, fiind situate la km zero in fiecare oras, si au o medie anuala a traficului de peste 30 milioane de vizitatori, in intreaga retea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *