joi, 24 noiembrie 2016

Weekend-ul reducerilor de „Black Friday” dă startul cumpărăturilor de Sărbători la Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City dă startul cumpărăturilor de Sărbători și anunță un weekend plin de reduceri. În perioada 25 - 27 noiembrie 2016, cei care trec pragul centrului comercial se vor putea bucura de promoțiile speciale de „Black Friday”.

Ultima vineri a lunii noiembrie reprezintă cea mai importantă zi de reduceri din an și marchează startul unui sfârșit de săptămână asezonat cu oferte prelungite. Acestea au fost gândite pentru toate vârstele și gusturile și vor include o gamă largă de produse, de la obiecte vestimentare până la produse de optică medicală.     

Magazinele din Ploiești Shopping City participă la campanie, oferind discount-uri importante, care ajung până la 70%, dar și oferte promoționale.

Printre chiriașii participanți la campania de „Black Friday” se numără: ZARA, Pull&Bear, Bershka, LC Waikiki, Stradivarius, Deichmann, Secuiana, TAKKO, Coccodrillo, MaBebe, Otter, All Shoes, CCC, Gatta, Opticris sau Melkior.    


Mai multe detalii despre eveniment pot fi citite pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity