11.13.2016

Petrolul Ploiesti , doar egal acasa cu Valeniul .Petrolul Ploieşti - CSO Teleajenul Vălenii de Munte 0-0

Puşi sub o uşoară presiune de o echipă a Blejoiului care se încăpăţânează să câştige etapă de etapă şi să atenteze la primul loc din clasament, jucătorii Petrolului n-au reuşit să treacă, în această seară, de Teleajenul Vălenii de Munte şi au pierdut prima poziţie în Liga A Prahova.
Meciul s-a desfăşurat după tiparul obişnuit al partidelor susţinute de „lupi” în acest sezon, mai ales pe „Ilie Oană”: elevii lui Tavi Grigore s-au instalat încă din debut în jumătatea adversă de teren şi au presat constant, în căutarea golului sau a golurilor, aşa cum era de aşteptat într-o astfel de confruntare.

A fost, însă, mai greu decât în alte meciuri, de vină fiind însă şi ratările din debut, atunci când Ad. Vintilă a trecut în trei rânduri pe lângă gol, de două ori cu capul, din 5 metri (4 şi 12) şi o dată în urma unui voleu din 7-8 metri care s-a dus peste (14), iar Cl. Tudor a irosit un penalti obţinut de D. Gheorghe după un atac imprudent al lui S. Toader (20). „Căpitanul” Petrolului a tras sus, în dreapta portarului, dar M. Şandru a „citit” şutul şi a respins în lateral, amânând deschiderea scorului. A fost, apoi, rândul lui Vintilă să mai irosească o oportunitate, trimiţând slab, de la 12 metri şi remarcându-l din nou pe goal-keeper-ul oaspeţilor (26), pentru ca, după alte nouă minute, să reţinem o nouă ocazie imensă a ploieştenilor: Păun a pătruns până la linia de fund, a centrat în faţa porţii, dar D. Gheorghe, din 2 metri, a reluat în portarul vălenar, care a reţinut, apoi, balonul ce s-a plimbat pe linia porţii (35). A fost, aşadar, 0-0 la pauză, iar Tavi Grigore a ales să schimbe ceva la câteva minute de la reluare, încercând cu Nae în locul lui Vintilă, iar, apoi, cu Niţescu în locul lui Păun.


continuare 

sursa:Republicanii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *