11.12.2016

Plantam , Ingrijim , Impadurim , maine in Parcul Memorial " Constantin Stere " Bucov .

Duminică ( 13 noiembrie ) ,  în Parcul Memorial " Constantin Stere "   Bucov, echipa judeţeană de voluntari   „Plantăm fapte bune în România”, împreună cu elevii de la Colegiul Naţional Jean Monnet Ploieşti, îşi fac încalzirea pentru marea plantare de pe 19 noiembrie.
Actiunea de plantare de copacei se va desfasura in Municipiul Ploiesti, printr-un parteneriat cu Parcul Memorial "Constantin Stere" Bucov. Scopul activitatii este de a planta frasini intr-o zona neimpadurita a parcului.
Plantam!Ingrijim!Impadurim!
„Suportul logistic il avem de la reprezentantii parcului, elevii de la colegiul National Jean Monnt Ploiesti au strans banii pentru achitionarea acestor copacei. S-a ales specia frasinet, o specie potrivita solului si faunei din parc. Va asteptam sa ne ajutati să plantam împreună cat mai multi pomisori. Pe 13 noiembrie, ne aflam in parcul Memorial Constantin Stere si pe 19 noiembrie, facem echipa cu echipa judeteana din Buzau. Plantam!Ingrijim! Impadurim!”, a declarat Florentina Pantilimon, coordonator judetean Plantam Fapte Bune in Romania.


Alte detalii aici :
https://www.facebook.com/events/214244072344286/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *