12.10.2016

DIANA PAVEL , tânăra din Buzău care a cucerit Ploieştiul. Miss Popularitate UPG 2016.


Miercuri 7 decembrie 2016, la Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti a avut loc concursul Miss şi Mister UPG 2016.
Într-o atmosferă de basm, plină de emoţii, o tânără în vârstă de 21 de ani, din Buzău a câştigat titlul de Miss Popularitate UPG 2016.
Pavel Diana, este în zodia Berbec, studentă în anul 3 la Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, Facultatea de Ştiinţe Economice, specializarea Informatică Economică.
„Sunt mândră că studiez la acesta facultate deoarece avem cadre didactice foarte pregătite, care îşi dau tot interesul de a ne forma pentru viitor. „a declarat Diana Pavel, despre Facultatea la care studiază şi are rezultate excepţionale.

Tânăra buzoianca pe lângă o modestie aparte şi un zâmbet unic este o fire foarte ambițioasă şi sinceră.
Mai mult această este pasionată de make up şi vrea să urmeze o carieră în acest domeniu.
„Sunt o fire foarte ambiţioasă şi sincer nu ştiu să pierd. Când îmi propun ceva nu mă las până nu obţin ceea ce îmi doresc. Cu toate că nu par, sunt o persoană sensibilă. Cel mai mult îmi place să spun în faţa unei persoane ceea ce mă deranjează, nu îmi plac persoanele parşive. Îmi place să fiu în centrul atenţiei şi de aici a pornit pasiunea mea pentru moda. „a mai punctat Diana.
Aceasta a participat la prezentări de modă, concursuri şi are în palmares diverse titluri de miss printre care... Miss Colegiul Economic Buzău 2013, Miss Boboc UPG 2014 locul 3, Miss Incognito şi Miss Crăciuniţa Ploieşti 2014, Miss Elegance 2015, Miss Popularitate UPG 2016. 
Despre concursul de miercuri seara, noua Miss Popularitate UPG 2016, Diana Pavel a declarat pentru Info Ploieşti City:
„A fost o experienţă de neuitat. Ca de fiecare dată am învățat lucruri noi, mi-am făcut prieteni și am rămas cu multe amintiri.”
Rămâi pe Info Ploieşti City pentru un amplu interviu cu Diana Pavel. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *