1.22.2017

EXCLUSIV . Castingul pentru trupa Happy Dance plin de emoţii, fete frumoase, talentate şi zâmbete. “A fost o preselecţie incitantă cu fete frumoase, talentate, pasionate de dans şi dornice de a evolua, ceea ce este foarte important “.( foto si video )


 Sâmbătă după amiază, a avut loc la Fitness Club Nico Ploieşti, în incinta Winmarkt, o preselecţie pentru trupa de dans Happy Dance (profesor – coordonator Alexandra Negulescu – Zizik).
Peste 20 fete drăguţe, pasionate de dans şi talentate au participat la un casting plin de emoţii, suspans, dar şi cu multe zâmbete, chiar şi coregrafa trupei Happy Dance având emoţii (constructive), în unele momente ale preselecţiei.
Timp de 2 ore, cele prezente la preselecţia Happy Dance s-au bucurat de o atmosferă frumoasă şi au avut ocazia să o cunoască pe Zizik, asistenta emisiunii “Star matinal de week-end “de la Antena Stars.

După preselecţie, ZIZIK a acordat un scurt interviu site-ului nostru.

GABRIEL DIMA: Zizik, cum a fost la preselecţie?

ZIZIK:
“A fost o preselecţie incitantă cu fete frumoase, talentate, pasionate de dans şi dornice de a evolua, ceea ce este foarte important “

GABRIEL DIMA: A devenit o tradiţie ca INFO PLOIEŞTI CITY să fie prezent la castingurile organizate de tine sau la evenimentele la care participa şi Happy Dance. Ne consideri un site şi un partener de încredere?




ZIZIK:
INFO PLOIEŞTI CITY este partenerul nostru principal şi mulţumim frumos ca întotdeauna ne susţine şi are încredere în noi “.

GABRIEL DIMA: CE SFATURI LE DAI NOILOR TALE COLEGE?

ZIZIK:
În primul rând să fie implicate şi sa  NU lipsească de la repetiţii...
În rest, să se bucure de fiecare moment alături de noi, pentru că avem o familie numeroasă şi frumoasă!
Familia Happy Dance.Pe celelalte fete, care nu au luat castingul, să nu renunţe, să muncească în continuare şi sa revină la următoarele castinguri pe care le voi organiza.
Mulţumim din suflet pentru prezenţa şi am fost plăcut impresionată de numărul fetelor frumoase şi talentate din oraşul meu natal, Ploieşti “...







































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *