3.26.2024

Cu ocazia Zilei Poliției Române, polițiștii prahoveni au primit în locul unde își desfășoară activitatea elevi din mai multe zone al județului

 

Cu ocazia Zilei Poliției Române, polițiștii prahoveni au primit în locul unde își desfășoară activitatea elevi din mai multe zone al județului. 
Ziua porților deschise nu s-a ținut numai la sediul Inspectoratului, ci și la subunități precum Poliția municipiului Câmpina sau Polițiile orășenești Breaza și Băicoi. 
Adulți și copii, deopotrivă, au fost alături de polițiști pentru a sărbători Ziua Poliției Române. 
Astfel, vizitatorii, mai mici sau mai maeri au admirat tehnica luptătorilor de la acțiuni speciale, au interacționat cu polițiștii de prevenire și siguranță școlară și au fost amprentați de tehnicianul criminalist, acest ultim stand atrăgând mulți doritori, fiind cel mai aglomerat, indiferent de locul unde s-a desfășurat acțiunea. 
La sediul Inspectoratului, activitatea a fost animată de un cățeluș, o pisicauță și un porbumbel aduși de colegii de la Biroul pentru Protecția Animalelor, spre a fi adoptați.
Polițiștii de la rutieră le-au fost alături invitaților pentru a le prezenta într-un mod interactiv indicatoarele și regulile de circulație, pe înțelesul lor, aparatele de măsurare a vitezei de deplasare și aparatele pentru testarea consumului de alcool sau droguri. 
Ca în fiecare an, câinii polițiști au fost vedetele zilei, fiind dezmierdați de micii vizitatori care așteptau nerăbdători să îi găsească în plimbarea lor printre standurile structurilor de poliție. 
În încheierea activităților de la sediul inspectoratului, polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au pus în aplicare un moment demonstrativ de interceptare a unui autoturism cu suspecți. 
Vă mulțumim că ați fost alături de noi! 
La mulți ani, Poliția Română! La mulți ani tuturor polițiștilor!
Sursă:IJP Prahova










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *