7.29.2024

IJP PRAHOVA. „0,17; 0,44; 0,71; 0,77; 0,80; 0,99 - valori înregistrate în urma filtrelor rutiere”

 

La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 22.45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comarnic, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza de competență au oprit, pentru control, pe Drumul Național 1, în oraș un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Comarnic. 

La testarea cu aparatul etilotest a bărbatului, acesta a indicat valoarea de 0, 80 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge. 

În noaptea de 26 spre 27 iulie a.c., în jurul orei 02.45, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în municipiu au oprit, pentru control, pe strada Buna Vestire, un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din municipiu. 

La testarea cu aparatul etilotest a bărbatului, acesta a indicat valoarea de 0, 77 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge. 

La data 28 iulie a.c., în jurul orei 00.30 polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Câmpina în timp ce acționau pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiu au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din localitatea Filipeștii de Târg.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu figurează ca fiind înmatriculat.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 08.30 polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza de competență au oprit, pentru control, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din municipiu. 

La testarea cu aparatul etilotest a bărbatului, acesta a indicat valoarea de 0, 44 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge. 

La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 21.15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Slănic, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza de competență au oprit, pentru control, pe DJ 102, un motociclu condus de un bărbat de 38 de ani, din oraș. 

La testarea cu aparatul etilotest a bărbatului, acesta a indicat valoarea de 0, 71 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge. 

La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 03.45, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Vălenii de Munte au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe Drumul Național 1A, în localitatea Măgurele a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism. 

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări, reieșind faptul că un tânăr de 24 de ani, în timp ce se deplasa pe Drumul Național 1A, pe direcția Ploiești către Brașov, la un moment dat ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, intrând în coliziune cu un podeț din beton, ulterior răsturnându-se pe plafon. 

În urma accidentului rutier tânărul a suferit vătămări corporale, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 

În urma testării cu aparatul etilotest a acestuia, rezultatul a fost 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre probe biologice de sânge. 

În toate aceste cauze, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situațiilor de fapt.

Foto ilustrativ/mureșștiri.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *