6.22.2021

EURO 2020.GRUPA B. DANEMARCA A FACUT SPECTACOL CU RUSIA SI S-A CALIFICAT IN OPTIMI.BELGIA...FARA EMOTII IN MECIUL CU FINLANDA



Belgia și Danemarca sunt echipele calificate direct în optimile de la EURO 2020, după ultima rundă din grupa B.

BELGIA-FINLANDA 2-0


La Sankt Petersburg, Belgia s-a impus cu 2-0 în fața Finlandei și i-a făcut astfel un serviciu Danemarcei. 

Scorul a fost stabilit în repriza secundă. După ce VAR i-a anulat un gol lui Lukaku, portarul Hradecky și-a trimis mingea în propria poartă după ce ricoșase din bară la lovitura de cap a lui Vermaelen.
Lukaku a ajuns la 3 goluri după ce a marcat pentru 2-0 cu 10 minute înainte de final, și Belgia termină grupa pe primul loc. 
Danemarca - Rusia 4-1
De partea cealaltă, danezii și-au făcut treaba și au spulberat Rusia cu 4-1, așteptând ca Finlanda să fie învinsă. 

Un gol superb al lui Darmsgaard a adus fanii în delir, iar Poulsen a majorat diferența după pauză.

Dzyuba a redus din handicap din lovitură de la 11 metri, dar danezii s-au dezlănțuit pe final și au mai marcat de douăori prin Christensen și Maehle.
Christian Eriksen, mesaj pentru colegii săi: ”Jucați pentru toată Danemarca”
Danezii au fost ”zguduiți” de episodul cu Christian Eriksen, care a suferit un stop cardio-respirator în primul meci, cu Finlanda. Acesta a fost salvat și, din spital, în urmă cu o săptămână, le-a transmis colegilor săi un mesaj.

"Vă salut! Vă mulțumesc pentru urările de bine și pentru mesajele primite din toate colțurile lumii. Înseamnă enorm pentru mine și pentru familia mea. Sunt bine, în circumstanțele date.

Trebuie să mai trec prin câteva analize la spital, dar mă simt bine. Acum, îi voi înveseli pe colegii mei din echipă pentru următoarele meciuri. Jucați pentru toată Danemarca! Toate cele bune! Christian", a scris danezul, pe contul său de Instagram.


Foto:Getty Images


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *