10.30.2023

Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Câmpina va fi gazda unui eveniment cu elemente tematice cu elemente tematice acestei perioade


Finalul lunii octombrie aduce cu sine spectacolul culorilor, bucuria roadelor toamnei, precum și prilejul organizării celor mai ingenioase și captivante serbări de HALLOWEEN.

Astfel, în data de 31.10.2023, Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Câmpina din structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova va fi gazda unui eveniment cu elemente tematice acestei perioade, la care se vor reuni beneficiari din 9 centre rezidențiale pentru persoane adulte. 

Programul va include o expoziție de dovleci sculptați, o paradă a costumelor și  activități specifice acestei sărbători desfășurate în cadrul mai multor ateliere la care participanții se vor înscrie în funcție de preferințe, iar la final vor fi acordate premii pentru cele mai apreciate momente și lucrări realizate, precum și diplome de participare la ateliere.

Pentru a crea o atmosferă caracteristică acestei perioade, în unitățile de asistență socială din structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, copiii și adulții au confecționat decorațiuni pentru personalizarea spațiilor și au pregătit cu entuziasm momente speciale care să aducă bucurie și bună dispoziție.

De asemenea, pentru a completa atmosfera de sărbătoare, în cadrul unităților de protecție se vor pregăti delicioase deserturi cu dovleac și se vor organiza mese festive.

Comunicat: D.G.A.S.P.C. PRAHOVA

 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *